کیانا۹۹ مدیر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21663 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 1438 بازدید | 52 پست سلام این بی بی چکم ببینید مثبته یا من توهم زدم مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت 1399/04/31 | 15:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51451 ای جان 😍دلم روشن بود برات. مبارکت باشه عزیزممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍منم فردا موعدمه دعا کن واسم + واقعی شه 😘😘😍 درخواست دوستی قبول نمیکنم
کیانا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21663 ای جان 😍دلم روشن بود برات. مبارکت باشه عزیزممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍منم فردا موعدمه دعا کن واسم + واقعی ... مرسی عزیزم ازمایشم ۱۸بود ک میگن دوستان زود رفتیانشالله عزیزم حامله ای😍 مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51451 مرسی عزیزم ازمایشم ۱۸بود ک میگن دوستان زود رفتی انشالله عزیزم حامله ای😍 اره گلم سه روز مونده ب موعدت زوده فدات شم بتا میره بالا. وای بخدا چقدر خوشحال شدم. هم واسه تو هم مارشمالو.... تو رو خدا دعام کن قربونت برم + شد ریپلایت میکنم 😙😙 درخواست دوستی قبول نمیکنم
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51451 راستی صبح یه بیبیچک نواری زدم بعد یکی دو دیقه هاله نسبتا واضحی انداخت. ظهر دوتا زدم از اون قطره چکونیا منفی شد... صبح بااولین ادرارم بیبیچک قطره چکونی میزنم. دعام کن کیانا یادت نره 🙏🙏🙏🙏💚💚💚 درخواست دوستی قبول نمیکنم
کیانا۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/06 تعداد پست: 21663 راستی صبح یه بیبیچک نواری زدم بعد یکی دو دیقه هاله نسبتا واضحی انداخت. ظهر دوتا زدم از اون قطره چکون ... انشالله صبح مثبت شهمحتاجم ب دعا مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت
yousel عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 2037 فداتم انشالله شمام ب ارزوهات برسی😍 کیانا جون منم ب آرزوم رسیدم😍 صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂