2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 60 پست
عزیزم دیگه همه میدونن فنلاند و کانادا و این کشورا رو نباید با عرض معذرت با ایران و افغانستان و پاکست ...

من خودم الان زنای شاغل زیادی میشناسم که شاکی هستن که همش میخواد پول خرج کنی تو خونه.حتی همین جا هم تایپک زدن یه عده شون.همون کانادا واروپا هم به نظرم قوانین شون کاملا خوب نیست تو زمینه ازدواج.اینکه میگن زن هم پا به پای مرد کار کنه وخرجی بده

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم الان زنای شاغل زیادی میشناسم که شاکی هستن که همش میخواد پول خرج کنی تو خونه.حتی همین جا هم ت ...

منم خیلی دیدم متاسفانه و الان تو دهه ۳۰زندگیم فهمیدم بخاطر نیاز عاطفی نباید از همه چی گذشت کرد

به نظر میرسه معنای حق مسکن رو نمیدونید  کمی اطلاعات حقوقی تون رو بالا ببرید  حق مسکن به ...

ن عزیزم من حوزه تخصیصم حقوقه و شغلمم همینه،فک نمیکردم بحث سر خونه مادرشوهر باشه دیگه خونه مستقل رو از بدیهیات میدونستم 

ن عزیزم من حوزه تخصیصم حقوقه و شغلمم همینه،فک نمیکردم بحث سر خونه مادرشوهر باشه دیگه خونه مستقل رو ا ...

واقعا حوزه تون حقوق هست ؟

پس اینجوری که باید بهتر از من بدونید چقدر توی دادگاهها بخاطر همین نداشتن حق انتخاب مسکن دارند خانم‌ها رو اذیت میکنند

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

واقعا حوزه تون حقوق هست ؟ پس اینجوری که باید بهتر از من بدونید چقدر توی دادگاهها بخاطر همین نداشتن ...

آره عزیزم ولی وکیل نیستم پرونده طلاقم ندارم،اطرافیان هم ندیدم،خودمم مجردم،برحسب تجربم گفتم،اینطوری باشه ک حق با شماس🌹

آره عزیزم ولی وکیل نیستم پرونده طلاقم ندارم،اطرافیان هم ندیدم،خودمم مجردم،برحسب تجربم گفتم،اینطوری ب ...

البته تهیه مسکن مستقل خودش جزء نفقه هستش ونیازی به حق سکونت نداره

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

مهریه فقط سکه.

قبول نمیکردم به هیچ وجه من الوجوه😐🤨🤨😂😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

کاربر محترم شما که به طرفداری از قانون  حمایت از مردها تاپیک زدید پس چرا قفل کردید ؟

اولا که من اسم اسلام را نیاوردم 

بعد هم دلایلی که گفتید برای قوانین سختگیرانه علیه مردها فقط اسمی هست و عملا انجام نمیشه 

سربازی رفتن در مقابل سختی زایمان و بچه داری چه سختی داره ؟

بهتره توی واقعیت زندگی کنید نه توی کتاب و شعار 

جرائم علیه زنها گویای همه چیز هست