2777
2789
عنوان

ازدواج

1011 بازدید | 60 پست

اگه خواستگاری همچین شرایطی رو بخواد بذاره،شما حاضرین با شرایط زیر باهاش ازدواج کنید((فرض کنید اخلاق وروحیات دو طرف با هم سازگار باشه))

۱-اعطای امتیازاتی مثل وکالت بلاعزل طلاق وتصنیف اموال وخروج از کشور و... به زن

۲_مهریه یه شاخه گل رز ویه جلد قرآن

۳_تامین هزینه های زندگی به صورت مشترک توسط زن ومرد(مرد نفقه نده به زن)

۴_انجام کارهای منزل با هم و زن از اجرت المثل بگذره

۵_انتخاب محل سکونت با زن ومرد وتامین خانه و وسایل منزل هم به صورت مشترک

۶_زن هم کار کنه وتمام پولش رو مثل مرد خرج زندگی کنه وپس انداز هم به صورت مشترک باشه

تعداد رای : 34
نظرسنجی
به هیچ وجه قبول نمیکنم وباهمه بندهاش مخالفم
12
35%
بله کاملا موافقم وبا همه بندهاش موافقم
4
11%
با بعضی بندهاش مخالفم
13
38%
با بعضی بندهاش موافقم
5
14%
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

با همش موافقم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم شاغلم میگم نکنه بحوام ازدواج کنم یارو بگه پولت بیار تو زندگی بعد سرمایم مشترک اکثرا هم همینج ...

موافقین با شروط یا مخالف؟؟

تنصیف اموال اینقدر تبصره و بند داره که هیچی دستت رو نمیگیره 

حتما مهریه ملک و سکه بذار 

نفقه و اجرت المثل هم نگذار پس اندازهات برای خودت باشه خونه انتخاب مشترک باشه جهیزیه خواس بگیره بگیره 😁

بگو مهریه برات بزنه حق طلاق و مسکن و تصنیف و نصف اموال نمیخوای،کارا خونه رو هم خودت تنها انجام میدی نفقه بت بده ولی حقوقت رو بگو میارم تو زندگی ولی باسم خودم مثلا خرج خورد و خوراک زندگی نمیکنم مثلا میدم خونه و ماشین جفتمون ازش استفاده کنیم 

اگ همه اینا ک گفتین مشترک باشه و درواقع بخوان خودشون باشن

پس پسرم نباید توقع جهیزیه از خانواده عروس داشته باشه

دوتای کار کنن بخرن

دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
بگو مهریه برات بزنه حق طلاق و مسکن و تصنیف و نصف اموال نمیخوای،کارا خونه رو هم خودت تنها انجام میدی ...

اینو تو یه سایت دیدم مطرح شده بود گفتم اینجا بپرسم

تنصیف اموال اینقدر تبصره و بند داره که هیچی دستت رو نمیگیره  حتما مهریه ملک و سکه بذار  ...

برای خودم نیست.تو یه سایت دیدم گفتم بذارم اینجا نظرات رو ببینم

اینو تو یه سایت دیدم مطرح شده بود گفتم اینجا بپرسم

این دیگه زندگی مشترک نیس دولون دوختن واسه زن شاغل رسما بدوشنش،حق طلاق و تصنیف و نصف اموال و مسکن همش چرته،وقتی حق مسکن بات باشه و دلش راضی ب اونجا نباشه حتی اگه قانونم حقو بت بده خون بدلت میکنه تا از حقت بگذری یا اموالشو شده بزنه ب اسم ننش میزنه تا زن نصفشو نبره

اگ همه اینا ک گفتین مشترک باشه و درواقع بخوان خودشون باشن پس پسرم نباید توقع جهیزیه از خانواده عروس ...

خب بند پنجمش همینه دیگه.هم تامین مسکن با دو نفر هم وسال زندگی هم انتخاب محل سکونت