2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 60 پست
این دیگه زندگی مشترک نیس دولون دوختن واسه زن شاغل رسما بدوشنش،حق طلاق و تصنیف و نصف اموال و مسکن همش ...

مگه قراره شما با یه شارلاتان ازدواج کنید که اینجوری رفتار کنه ؟

تمامی این حقوق مهم و اجرایی هستند

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

پس لطفا بگین با کدوماش مخالفین وچرا؟

بجز 1 با بقیش.

مهریه باید چیزی باشه که قابل اتکا باشه.بجز قران یا ملک یا سکه یا طلا.تو اسلام زن وظیفه نداره اصلا خونه مرد کار کنه.اگه کاریم میکنه لطفشه و میتونه دستمزد بگیره.پس مرد نمیتونه تعیین کنه کار نکنه یا کمکش کنه و زن از حقش چشم پوشی کنه!بازم تو اسلام گفته که زن نباید خرج زندگی رو بده!مرد این وظیفه رو داره.

من همین یه دونه ام!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجز 1 با بقیش. مهریه باید چیزی باشه که قابل اتکا باشه.بجز قران یا ملک یا سکه یا طلا.تو اسلام زن وظی ...

خب مرد هم میگه حق وخروج از کشور وتصنیف و... رو نمی پذیره.اونوقت چی؟؟

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
مگه قراره شما با یه شارلاتان ازدواج کنید که اینجوری رفتار کنه ؟ تمامی این حقوق مهم و اجرایی هستند

اجرایی هستن ولی به چه قیمتی؟

بعدشم مثلا برا کسی ک خانواده خودش و همسرش تو یه شهرن و محل کارشونم همونجاس حق مسکن ب چ دردی میخوره؟نصف اموالی ک بدس میارن نباشه و حقوق خودش رو سرمایه کنه دیگه فرقی نمیکنه 

اجرایی هستن ولی به چه قیمتی؟ بعدشم مثلا برا کسی ک خانواده خودش و همسرش تو یه شهرن و محل کارشونم همو ...

پس با ازدواج با قوانین مرسومی که وجود داره وعرفه بیشتر موافقین نسبت به این مدلی که سوال پرسیدم؟

نپذیره.اگه کسی میخواد خارج شه چرا قبل ازدواج نمیره که راحت باشه؟!

شما هم با همون نوع ازدواجی که الان مرسوم ومهریه ونفقه و...داره موافق ترین پس؟

شما هم با همون نوع ازدواجی که الان مرسوم ومهریه ونفقه و...داره موافق ترین پس؟

اره بااینکه مهریه رو نمیدن.نفقه رو نمیدن مطابق حق و خیلی از حقوق زن نادیده گرفته میشه.فقط باید دعا کرد طرفت ادم باشه

من همین یه دونه ام!
اره بااینکه مهریه رو نمیدن.نفقه رو نمیدن مطابق حق و خیلی از حقوق زن نادیده گرفته میشه.فقط باید دعا ک ...

البته مهریه ونفقه هم بری دنبالش میتونی بگیره مخوصا مهریه وعلی الخصوص اگه طرف مال واموال داشته باشه شدنیه.حدود دو ماه پیش کسی میشناختم یه خونه گرفت از شوهرش پولم جدا گرفت

البته مهریه ونفقه هم بری دنبالش میتونی بگیره مخوصا مهریه وعلی الخصوص اگه طرف مال واموال داشته باشه ش ...

عوصش من کسیو میشناسم که انقد نامرده از اول زندگیش هرچی خرید زد بنام خواهرش!مغازه های میلیاردی.باغ.چنتا ماشین!

من همین یه دونه ام!

هنوز درک نشده جنس زن لطیفه و برابری زن و مرد باید براساس تفاوت هاشون باشه. فقط کافیه یه زن بچه بدنیا بیاره ۹ماه بارداری و تربیت بچه و شیر دادن . اشکال نداره اگه مهریه نمیده ولی حق و حقوق ضمن عقد رو حداقل به زن بده

هنوز درک نشده جنس زن لطیفه و برابری زن و مرد باید براساس تفاوت هاشون باشه. فقط کافیه یه زن بچه بدنیا ...

اره .منم با همون نوع تقسیم وظایف وحقوقی که دین برای زن ومرد مشخص کرده بیشتر موافقم.چون روحیات وخلقیات وویژگی های فیزیکی وجسمی وروانشناختی زن ومرد فرق داره باهم.

عوصش من کسیو میشناسم که انقد نامرده از اول زندگیش هرچی خرید زد بنام خواهرش!مغازه های میلیاردی.باغ.چن ...

اره اینم هست.گفتم که دوندگی هم داره وباید اگاه باشی تا سرت کلاه نره.قانون فرار از دین هم وجود داره ومیشه برای اینجور موارد  به کار گرفت

اجرایی هستن ولی به چه قیمتی؟ بعدشم مثلا برا کسی ک خانواده خودش و همسرش تو یه شهرن و محل کارشونم همو ...

به نظر میرسه معنای حق مسکن رو نمیدونید 

کمی اطلاعات حقوقی تون رو بالا ببرید 

حق مسکن به این معنا نیست که شما دلتون بخواد توی مریخ زندگی کنید و همسرتون وظیفه داشته باشه شما رو اونجا ببره

یعنی جایی که زندگی میکنید بتید مورد تایید شما باشه و نمیتونه شما رو ببره توی خونه مادرشوهر زندگی کنید 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین