2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 60 پست
این دیگه زندگی مشترک نیس دولون دوختن واسه زن شاغل رسما بدوشنش،حق طلاق و تصنیف و نصف اموال و مسکن همش ...

بستگی ب طرف مقابل هم داره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
یکی از دوستان همسرم هست همه چیشون دنگی دونگیه!دوتام دختر دارن و سالهاست دارن زندگی میکنن و راضین

شما هم موافقین با این شرایطی که نوشتم؟

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این دیگه زندگی مشترک نیس دولون دوختن واسه زن شاغل رسما بدوشنش،حق طلاق و تصنیف و نصف اموال و مسکن همش ...

خب یه عده که میگن حقوق برابر باید وظایف برابر هم قبول کنن دیگه

فداتشم مرد ایرانی جماعت سرو تهش یکیه،فک کن شرط کنه کار خونه انجام میدم،یجوری کار انجام میده خودت خست ...

پس شما مخالف خرج کردن پولتون به طور کامل تو زندگی مشترک هستین؟؟

خب یه عده که میگن حقوق برابر باید وظایف برابر هم قبول کنن دیگه

بحث اینجاس ک مهریه رو اول ازدواج باید بزنن وقتی نزد بعدا اگه ب تعهداش عمل نکرد ک نمیاد باز بزنه،آقا مخریه بزنه بعد ک رفتن سر خونه زندگی اگه واقعا مرد توخونه پا ب پای زن کار کرد زنم حقوقشو میاره وسط

بحث اینجاس ک مهریه رو اول ازدواج باید بزنن وقتی نزد بعدا اگه ب تعهداش عمل نکرد ک نمیاد باز بزنه،آقا ...

خب اگه خانم به تعهداتش عمل نکرد چی؟راهکار چیه؟؟برابری باشه یعنی شرایط برای دو طرف برابر

شما هم موافقین با این شرایطی که نوشتم؟

نه اصلا.من با بعضیاش مخالفم.مثال زدم که بگم دیدم اینجوری.البته طلاقشم دیدم.تو روزنامه یا مجله یه مورد طلاق اینجوری بود بعد 4سال گفتن به این نتیجه رسیدیم که انگیزه ای واسه ادامه نداریم!

دوست همسرمم بیشتر از 15ساله دارن زندگی میکنن.

من همین یه دونه ام!
پس شما مخالف خرج کردن پولتون به طور کامل تو زندگی مشترک هستین؟؟

نه من میارم،ولی مثلا میدم سه دونگ خونه که باسمم باشه،اونم خرج زندگی مشترکه یا میدم ماشین زیر پای همسر ولی ب اسم خودم،ولی واقعیتش سخته تو زندگی اینکارو کردن

نه اصلا.من با بعضیاش مخالفم.مثال زدم که بگم دیدم اینجوری.البته طلاقشم دیدم.تو روزنامه یا مجله یه مور ...

پس لطفا بگین با کدوماش مخالفین وچرا؟

با همه بندها موافقین؟؟

شرایط زندگی خودمه

برای منی که یک خانم مستقل هستم این شرایط خیلی انسانی تره

هم هفته ای دو روز خدمتکار دارم برای کارهای خانه

هم همسرم کمک میکنن

خونه رو من خریدم و جهیزیه رو کامل همسرم خریدن

حقوق برابر دارم و الحمدلله راضی ام 

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین

شرایط زندگی خودمه برای منی که یک خانم مستقل هستم این شرایط خیلی انسانی تره هم هفته ای دو روز خدمتک ...

همیشه خوشبخت باشین 🌷🌷

خب تعهدات خانم تو زندگی چین؟مگه همون انجام کارای خونه نیس؟

نه منظورم اینه که اگه خلاف تعهداتی که گذاشتن.کار منزل رو که دو نفر با هم انجام بدن دیگه