2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی الی دو روز از موعدت رد شد برو جواب میده 

و حتی شنیدم ده روز بعد از نزدیکی 

بتا زودتر جواب میده 

ولی خب هزینشم بیشتره 

بنظرم‌ صبر کن 

یه هفته بگذره بی بی بذار مثبت شد بعد برو از بده 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
5روزه تاخیر داشتم بی بی زدم مثبت بود دو روز پیش..میشه برم ازمایش؟

اگه بی بی چک مثبته برو

من 11 روز بعد از موعد بتام3400 بود

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

بعد از  تاخیر پریود زیادم نمیخواد تاخیر داشتی باشی فقط اول بی بی چک بزن مثبت شد برو از

.5روز تاخیر داشته پپریم..بی بی زدم دوروز پیش مثبت شده..مامانم میگه صبرکن یه هفته دیگه برو

5روزه تاخیر داشتم بی بی زدم مثبت بود دو روز پیش..میشه برم ازمایش؟

عکس بی بی بزار خیلی دوسش دارم عکس بی بی چکارو😂😜

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
پس میرم عصر..میدونی هزینه اش چنده ازاد؟

نه عزیزم

من بیمه تکمیلی دارم، مرکز خصوصی رایگان شد برام.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام