2777
2789
عنوان

دارم دیونه میشم

236 بازدید | 13 پست

دادشم دوماه گولش زدن بردن شرکت هرمی میگفت تو هتل کار میکنم تازه فهمیدیم شرکت هرمی بوده توروخدا دعا کنید فکر کنید داداش خودتونه هرچقد باهاش حرف میزنم گوش نمیده دعا کنید برگرده روز شبمون شده گریه چیکار کنیم بیاد بیرون 

کاربر قدیمی هستم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه چیه شرکت هرمی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

ببین اونا تهدیدمیکنن اگه انصراف بدی میایم پیدات میکنیم وبلایی سرت میاریم،داداش منم ب اسم شرکت آسانسور پسرهمسایمون چن ساله پیش بردش،و خودش دیگه نرفت وما هم ک نمیدونستیم گفته بودن ب کسی نبایدحرفی بزنین،ک بعدش انقد ک ماگفتیم چرا نمیری دوستت میاد دونبالت و...گفت،۶۰۰هزارتومنم اونموقع ازمون بالاکشید ک مامان بیچارش گفت از پول پیش بردارین.داداشم خیلی میترسید اما خداروشکر همش الکی بود.

حالا شماهم این پست رو براش اسکرین بگیر بفرست بگو نترس اخرهمه این شرکتا پوچیه،و اعصاب خوردکنی.هرچی زودتر خودتو نجات بدی ب نفع خودته‌.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
ببین اونا تهدیدمیکنن اگه انصراف بدی میایم پیدات میکنیم وبلایی سرت میاریم،داداش منم ب اسم شرکت آسانسو ...

گوشی داداشمو ازش گرفتن الکی میگه خرابه

کاربر قدیمی هستم🤗