2777
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تنها مشكلت اينه كه اون خانم مياد اعصابتو ميريزه بهم به قول خودمون دم اونو قيچي كن😄

اره اون خانمه میاد هر میگه من مادرشم من زاییدمش چرا به تو بگه مادر 

بعد مشکلی پیش میاد میگه مریض میشه یا از درسش عقب میمونه میگه به من چه من خودم زندگی دارم

اره اون خانمه میاد هر میگه من مادرشم من زاییدمش چرا به تو بگه مادر  بعد مشکلی پیش میاد میگه مر ...

اصلا چرا باهاش هم كلام ميشي؟

اگه دم درهم اومد بچشو ببره نرو كه ببينيش 

عضو گروه نارنجی.وزن شروع ۸۱.وزن فعلی ۸۱.وزن هدف ۶۵

اینقدر پر رو هست میاد در خونه مادر من اون بچش آدرس خونه مامانم داده شروع میکنه به آبروریزی به مامانم میگه  که من مامانش چرا به دختر تو میگه مامان بعدش به پچش میگه به اون نگی مامان و حسابی پرش میکنه

اینقدر پر رو هست میاد در خونه مادر من اون بچش آدرس خونه مامانم داده شروع میکنه به آبروریزی به مامانم ...

این از پررویی نیست، این از عذاب و ناراحتی هست که در گذشته بهش وارد شده

و حالا میخواد این جوری خودش رو خالی کنه  

باهاش هم کلام نشو. مامانت درو از روش باز نکنه. بگه به جرم مزاحمت ازت شکایت میکنیم. که نیاز به همکاری همسرتون هم هست.

مورد بعدی،رفتاره این پسر مقتضای سنش هست،ناراحت نشو.

مورد اخر حرف مردم پشیزیییی ارزش نداره، بقول دکتر هلاکویی مردم پشت سر خدا هم حرف میزنن نعوذ بالله.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نگو بچه خودم نیس

تا وقتی اینجوری بگی خودت با دست خودت غصه هاتو چندبرابر میکنی

تو وقتی ب شوهرت بله رو گفتی ینی قبول کردی همسر اون اقا باشی و مادر بچه اش

پس تو مادرشی و اون بچه تو

مثل ی مادر فداکار  قوی  و مهربون باش 

اصلا ب این فک نکن چون بچه من نیس نباید بهش تذکر بدم

یا چون بچه من نیس فلان کارو نکنم

نه هرچی هرجا ب صلاحشه انجام بده

او بعدها میفهمه هرکارکردی واس خاطر خودش کردی و خوبیشو میخواستی

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

عزیزم شما کار بدی نکردی خیلی ها شرایط شما رو دارن با اون بچه هم با احترام رفتار کن باهاش حرف بزن بهش بگو من نمیخوام جای مادرت رو بگیرم من مادرت رو ازت دور نکردم مادرت و پدرت خودشون خواستن ازهم جدا بشن این زندگی رو خودشون انتخاب کردن حالا هم من و تو و بابات قراره کنار هم زندگی کنیم سعی کن بیشتر باهاش دوست باشی تا مادرش. درسته بچه یه نفر دیگه است اما هنوز بچه است راهش رو پیدا کن تا بتونین باها کنار بیاین و در ارامش زندگی کنین

راست میگی بخدا

حالا که این تصمیم رو گرفتی پس به تصمیم خودت احترام بزار و اجازه نده

کسی سد راهت بشه

دیگران نمیدونن و نمیفهمن تو چه فکر میکنی و چرا اینکار رو میکنی

خودت که میدونی

پس مبارزه کن ولی نه مبارزه فیزیکی و کلامی 

به این فکر نباش کسی دلش برات بشوزه

خودت برا خودت دلسوزی کن

و تا وقتی نتونی با خودت کنار بیایی این مسایل و مشکلات ادامه داره

پس به دنبال این باش که یک راه درست و اساسی پیدا کنی

اگر دوست داشتی یه فرصت مناسب در مورد خصوصیات کرمونی ها با هم حرف می زنیم که باعث میشه این مشکلات رو داشته باشن