2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 45 پست
اينجوري ك باشه واقعا حرفي ندارم  ولي ن اينكه اقا بزور ي خونه اجاره كنه  ب زور ي عروسي بگ ...

نه منم اگر خونم اینجوری بود برای جهاز اذیت نمیکردم خودمو 

البته بگم خونمونو پدرشوهرم داد کادوی عروسی ولی خرجاشو خود شوهرم کرد و اینکه عروسی رو کامل خود شوهرم گرفت

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
الان واسه ازدواج مامان و بابات کی رسمشو ب کرسی نشوند

هر دو 

بابام گفت در شان من نيست ك زنم برا وسايل خونه هزينه كنه 

بابا بزرگمم گفت منم درشانم نيست ك دختر بي جهاز بفرستم😂

آخرش بابام گفت هرچي خودش دوست داشت دكوري سرويس روتختي اينا ولي اصلا توقع فرش و تيكه هاي سنگين رو ندارم و قبول نميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگ درست میگه. ماهم رسم جهیزیه نداریم اما من خریدم فقط وسیله بزرگا با همسرم مونده ک همش میگفتم کاش داشتم و خودم بزرگا هم میخریدم شوهرم تاحالا یبارم ب روم نیورده اما بقولی دختر نازش ب جهبزبشه. یعنی چی که اقا درامدش خوب باشه! خب باشه تو نباید 0ندتیکه وسیله باخودت ببری فردا پس فردا همون اقا ب حرفی میزنه، یا با جاری، فامیل و دوست مقایسه میشی ک روانت بهم میریزه 

نه منم اگر خونم اینجوری بود برای جهاز اذیت نمیکردم خودمو  البته بگم خونمونو پدرشوهرم داد کادوی ...

رسم ما اينه ك همششششش با پسره همش همششششششش

منتهي خداروشكر الان ي جورايي تقسيم شده 

عموم ٤ تا پسر دوماد كرد همش خودش خرج كرد عروسا ي قرونم خرج نكردن اخرشم نمك نشناس بازي در اوردن

مادربزرگ درست میگه. ماهم رسم جهیزیه نداریم اما من خریدم فقط وسیله بزرگا با همسرم مونده ک همش میگفتم ...

دقيقاااا 

مادر منم ميگ تا نري تو جريان زندگي نميفهمي ميگ جاري خواهر شوهر قوم شوهر همه پز جهاز ميدن نكنه اونجا هم اداي روشنفكري ميخواي بري؟

ميگ جاريت مياد پز كريستال و اينارو ميده بعد ياد حرفاي منو مامان بزرگ ميوفتي

رسم ما اينه ك همششششش با پسره همش همششششششش منتهي خداروشكر الان ي جورايي تقسيم شده  عموم ٤ تا ...

خیلی بده اینجوری

ما اول قرار بود بریم خونه خود شوهرم که 100متر بود و نسبت ب جایی ک الانیم کوچیک بود ولی بعد اینکه پدرشوهر خونرو داد دیگه تصمیم گرفتیم بیاین اینجا ولی همههه جهازمو خودمون گرفتیم شوهرم فقط با فرش اتاقش و میزکارش و تختش اومد برای یکی از اتاق خوابا

ولی خب پدرشوهرم خونرو به نام 2تامون کرد چون به قول خودشون مهریم کم بود  

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

منم میگم پدر و مادر عروس و داماد هرچقدر که در توانشونه به صورت نقدی هدیه بدن، باقیش با خود عروس و داماد باشه که خونشونو پر کنن.. ولی مشکل اینجاست که دختر و پسر جوونی که تازه اول راهن، تو این مملکت با این گرونی عملا دستشون به جایی بند نیست..مخصوصا با طرز فکر خیلیییییی از خانومای ایران که میگن کار کردن فقط وظیفهء مرده و زن باید تو خونه بشینه، چند نفر که میگفتن زن باید کنیز داشته باشه !!!!! خب با این طرز فکر مطمئنا نمیرن کار کنن و دوتایی واسه خونشون جهاز بخرن

🖤

دقيقاااا  مادر منم ميگ تا نري تو جريان زندگي نميفهمي ميگ جاري خواهر شوهر قوم شوهر همه پز جهاز ...

دقیقا هکینطوره. من یساله عروسی کردم وسایل بزرگا خب گفتم ک شوهرم خریده اما تاالان پز دخترا فامیلشون میدن و صحبت میکنن باورت نمیشه چه حسی بهت دست میده خیلی سخته خیلی. شما منتظر نمون ک عقد کنی بعد بخری از من ب تو نصیحت ازالان وسیله برقی کوچیکا بخر روز ب روز قیمتها داره بالامیره. مامانم واس خواهرم ک 18سالشه ازالان داره خرد خرد میخره