2777
2789
عنوان

جهيزيه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 45 پست
دقیقا هکینطوره. من یساله عروسی کردم وسایل بزرگا خب گفتم ک شوهرم خریده اما تاالان پز دخترا فامیلشون م ...

از الان بخرم زود نيس؟

منُ خواهرت همسنيم!

البته مامانم چن بار بيرون رفته ي سري چيزاي ريز گرفته هي ميگ اين براي جهاز مريمه كلي هم ذوق ميكنه ولي من زياد خوشم نمياد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا هکینطوره. من یساله عروسی کردم وسایل بزرگا خب گفتم ک شوهرم خریده اما تاالان پز دخترا فامیلشون م ...

بيخيال عزيزم درگير حاشيه زندگي نشو 

اينا اگ عقل داشتن نميومدن پز جهازو بدن 

بابام با اينكه سواد خاصي نداره همش وقتي ميبينه پز لباس يا همچين چيزاييو ميديم ميگه خجالت بكشيد عرضه داريد بجايي برسيد پز اونو بدين پز مغزتونو علمتونو ن دو تيكه وسيله❤️

بوشهریا رسم جهاز ندارن؟ نمیدونستم

دارن عزيزم 

منتهي ميبيني طايفه به طايفه خانواده به خانواده متفاوته 

مثلا دوماد عموم رسمشون اينجوري بود ك دوماد وقتي اومد خونه كاملا اماده حتي نمكدونُ خريده بود ماشين حقوق خوب 

بعد تو عقد باباي عروس جبران ميكنه ي عقد در حد عروسي ميگيره 

بيخيال عزيزم درگير حاشيه زندگي نشو  اينا اگ عقل داشتن نميومدن پز جهازو بدن  بابام با اين ...

زندگی همینه رسم رسومات ایران همینطوره، توقعات مردم عمینطوره. پس بفکر اینده باش و ازالان بخر هرچی ک میتونی. جهاز ک ببری زبونتم درازه، نمیتونن حرفی بزنن اما نخری در حق خودت ظلم کردب 

دقيقاااا  مادر منم ميگ تا نري تو جريان زندگي نميفهمي ميگ جاري خواهر شوهر قوم شوهر همه پز جهاز ...

عزیز جان این روشنفکر بودن نیست

ظلم به پسره تمام و کمال

حتی با ارزش بودن و خانوم بودن و ملکه بودن ادمو هم نمیرسونه جهاز نبردن

با این وضعیت اقتصادی کم کمش طرف باید یک میلیارد برای شروع زندگی مشترک هزینه کنه

خونه وسایل خونه عروسی جشن طلا....

زندگی همینه رسم رسومات ایران همینطوره، توقعات مردم عمینطوره. پس بفکر اینده باش و ازالان بخر هرچی ک م ...

اگه بخوام ميتونم بهترين جهازو ببرم 

ن برا مردم برا ارامش خودم 

عموم دبي زندگي ميكنه ي ماه ميرم اونجا كل خريدامو ميكنم و بروز هستن 

دختر عموهام رفتن منتهي چيزاي ريز گرفتن

از الان بخرم زود نيس؟ منُ خواهرت همسنيم! البته مامانم چن بار بيرون رفته ي سري چيزاي ريز گرفته هي م ...

نه عزیزم چرا زود باشع؟ وسیله برقی از مد میفته؟ نه؟ روز ب روز گرونتر میشه تازه دیر هم هست تو الان ی غذاساز مبخری 3تومن در صوذتی ک پارسال یک میلیون بود الان نخری یک ماه دیگه 4تومن میشه 

اگه بخوام ميتونم بهترين جهازو ببرم  ن برا مردم برا ارامش خودم  عموم دبي زندگي ميكنه ي ما ...

پس همینکار بکن ب این فکرنکن ک ممکنه شوهر پولدار بگیرم تو کار ب این چیزا نداشته باشه جهازت بخر 

عزیز جان این روشنفکر بودن نیست ظلم به پسره تمام و کمال حتی با ارزش بودن و خانوم بودن و ملکه بودن ا ...

اره كاملا قبول دارم حرفتو

ولي خب ديدي ك ي يخچال٦٠ ميليون هست!

من واقعا دلم راضي نيست از بابام بگيرم 

خودم بايد پولشو بدم 

تصميم گرفتم خودم كار كنم و خودم جهازمو بخرم هرچند بازم ميگم نصف نصف خيلي بهتره 

مثلا دختر عموم و شوهرش كارمند بودن باهم ميرفتن خريد تهيه ميكردن

يكي شوهرش اجازه نداد جهاز بخره 

يكي هم ي خانواده ثروتمند اومدن براش پدر دوماد گفت درشان من نيست از عروس جهاز بخوام(تهران بودن)

بستگي به شرايط همه چي عوض ميشه 

و بله دقيقا ظلمه در حق پسر تا وقتيكه نصف نصف نباشه