من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من چند وقت پیش شنیدم تا یه تومن میره ولی میاد پایین دوباره.حالا خدا میدونه چقدر میاد پایین.دیگه فک ن ...
۴۰۰ تومن چیه
سال ۹۶
گرمی ۱۳۰ بود☹
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
ای خدا...اون که دیگه جزو غیر ممکن هاست...به چهار صد پونصدم راضی شدیم دیگه
اشتباه ماها همینه
وقتی ی چیز گرون میشه بدتر میریم سراغش
مواد غذایی و پوشاک ضروریه
طلا اخه؟
بخدا طلا فروشیاا قیامته
چرا اخه
دیدی میگن اونی که گریه میکنه یه درد داره ...اونی که میخنده هزارتا درد؟؟؟من میگم اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی که گریه میکنه به هزارتا دردش خندیده ولی جلو یکیش ...حسابی کم اورده💖🙃
نه بابا عزیزم پول کجا بود.الان باید بفکر مواد غذایی باشم تا از گشنگی نمیریم
بخدا من امروز بازار کار واجب داشتم
طلا فروشیا انقد شلوغ بود ک نگو
بخدا بعضیا روانی ان تو هیچی هم تعادل ندارن.اینقدر دیدم کسایی که نون شب ندارن اونوقت بعضیا....خدایا ح ...
همین بعضیا حق زندگی رو از ماها گرفتن