2777
2789
عنوان

هایفوتراپی

237 بازدید | 13 پست

بچها من پست راست لپم حس میکنم یه کمی بزرگتره هیچکس متوجه نمیشه خودم حساس شدم ا هرکسی نظر می پرسم میگه خوبه بخدا پیدا نیست حساس شدی 😭 بنظرتون هایفوتراپی برای اینکه یکم با سمت چپم هماهنگش کنم مناسبه

هایفو کلاژن سازی میکنه ....

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال وقتی مردم متوجه نمیشن زیاد تو آینه نگاه نکن وگرنه هزار تا عیب پیدا میکنی

همین واقعا از بس تو خونه برای قرنطینه نشستم حوصلم بقول مامانم سر میره رو خودم عیب و ایراد میزارم🤣

همین واقعا از بس تو خونه برای قرنطینه نشستم حوصلم بقول مامانم سر میره رو خودم عیب و ایراد میزارم🤣

سلام منم مثل شما یه طرف صورتم پر تر و کمی افتاده تر از سمت دیگست ،شما هایفو تراپی رو انجام دادین ؟اگ نتیجه گرفتین به منم بگین 

من پیش دکتر علی اکبر عطایی میرم بچه ها هایفوتراپی خیلی پوست و جوون و سفت می کنه واقعا ارزش داره انجام بده هم اطرافیان تا میبیننم می گن چیکار کردی تو صورتت تغیییر کرده

عزیزم منم هایفوتراپی انجام دادم اتفاقا به نظرم این عدم قرینگی صورتم خیلی بهتر شده فک کنم چون یکمم انگار حالت ماساژ داره بهترش می کنه. دکتر من فهیمه مطلبی بودش مطبش تو خ مطهریه. من راضی بودم از نتیجم

آره عزیزم تاثیر داره من هایفوتراپی کردم کلا انگار زاویه سازی کرده بودم قطعا اگه یه طرف بیشتر استفاده کنند مشکل عدم قرینگی درست میشه دکتر من دکتر حمید ارونقی بودن خیلی خوب بود به نظرم نتیجه

میتونی با زاویه سازی یکم خطای دید ایجاد کنی 

من خودم چونم خیلی کوچیک بود ژل زدم الان خیلی خوب شده اصلا هم معلوم نیست 

پیش دکتر سارا لطفی انجام دادم . دکتر خیلی خوبی هستن متخصص پوسته خودش 

02122579305 

این شمارشه عزیزم 

من خیلی از سایت رو گشتم تا بهترین دکتر هایفوتراپی در ایران رو پیدا کنم که توی سایت جراح تو چندتا از بهترین دکترهارو پیشنهاد داده شما هم دکتری رو می شناسید معرفی کنید.https://jaraheto.com/the-best-hypnotherapy-doctor-in-iran/

سلام من هایفوتراپی در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️