2777
2789
عنوان

الان راحتی خوبی حالت خوبه

106 بازدید | 16 پست

حالا که منو از زندگیت بیرون انداختی زندگیت خوب شد حالت خوبه تونستی تو کارات پیشرفت کنی ؟

اگر آره که خب خدارو شکر

اگر نه ایشالا تنت سالم باشه موفق بشی

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستم بگم خوبم ولی بامن نبودی🙃

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

خداروشکر خوبم میگذرهیه هفته س عمل کردم سزارین شدم و بچه رو خارج کردن . دعا کنبد سال دیگه یه نی نی سا ...

نی نی مرد ؟

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

رها کن هرچه بوده و بپذیر و برو سراغ زندگیت!!

با این صحبت ها فقط به اون خراش عمق میدی...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

خواستم بگم خوبم ولی بامن نبودی🙃

خب بازم خدارو شکر حال نی نی سایتیا خوبه

تو لوله رشد کرده بود بجا رحم خارجش کردن🥺قلبشم میزد

ای بابا

ایشالا دوباره حامله شی با یه بچه سالم به سلامتی

خب بازم خدارو شکر حال نی نی سایتیا خوبه

نه بابا اینجا هیچکس خوب نیست یکی میخواد خودکشی کنه یکی افسرده یکی تو نون شبش گیره..... عادت کردیم در جواب خوبی ؟بگیم خوبیم🥲

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

تو لوله رشد کرده بود بجا رحم خارجش کردن🥺قلبشم میزد

الهی بگردم🥺

ایشالا خدا بهت یه نی نی سلامت بده