2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 50 پست
تو اینترنت سرچ کنی میاره چیا میخاد راستش بیمارستان من نیمه دولتی بود کلی وسایل بردم هچکدوم استفاده ...

خوش  به حالتون من میخام برم خصوصی ولی فکر نکنم چیزی خودشون بدن -کدوم شهری ؟؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند هفتته عزیزم

از الان استرس دارم شدید،چون بچه م که میچرخه نافم درد میاد گاهی اوقات،،آخه نالم پارسال عمل کردم از داخل بخیه خورده

از الان استرس دارم شدید،چون بچه م که میچرخه نافم درد میاد گاهی اوقات،،آخه نالم پارسال عمل کردم از دا ...

خب ان شاءالله که چیزی نیست استراحت کن دکترت چی گف

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
خب ان شاءالله که چیزی نیست استراحت کن دکترت چی گف

انشاالله،دکترا چی میگن بنظرت!!!!میگن تو میتونی طبیعی

خوش  به حالتون من میخام برم خصوصی ولی فکر نکنم چیزی خودشون بدن -کدوم شهری ؟؟؟

من تهران، مگه شما کدوم شهرین؟ آخه بیمارستان‌های خصوصی که اکثرا میدن وسایل

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
من تهران، مگه شما کدوم شهرین؟ آخه بیمارستان‌های خصوصی که اکثرا میدن وسایل

بندرعباس،منکه بچه اولمه ولی مطمئنم هیچی نمیدن

بندرعباس،منکه بچه اولمه ولی مطمئنم هیچی نمیدن

ایشالله به سلامتی و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم اگه فکر میکنی نمیدن حتما وسایل با خودت داشته باش❤️

بیمارستان هم وسایل میدن همچین خوب نیست مثلا جنس لباس بچه اینا خیلی بی کیفیته چه بهتر خودت همراه داشته باشی😊

زندگی دیروزی ها مثل امروزی ها نبود... ادعا نبود چشم و هم چشمی نبود👁️👀من بیشتر و تو کمتر نبود📈📉تولدت مبارک و کیک و شمع نبود🎉🎂کادوی گرون قیمت و سالگرد ازدواج نبود🎁💍حتی "دوستت دارم" هم نبود💘؛ یه شناسنامه بود که ثابت میکرد کی مال کیه📕عالی نبود، قشنگ نبود، حتی بیشترش اندوه بود🖤؛ قدیم تر ها بوداشون کم و نبوداشون زیاد بود🙎🏻‍♀️اما یه چیزی بود که زندگیشون دوام داشت گذشت بود🤝دادگاهشون خونشون بود🏠قاضیشون دلشون بود❤️و حکمشون صبر🙏... ما چقدر صبوریم؟؟؟ مایی که همه چیز داریم...؟! 
ایشالله به سلامتی و زایمان راحتی داشته باشی عزیزم اگه فکر میکنی نمیدن حتما وسایل با خودت داشته باش❤️ ...

انشاالله،،مرسی مهربون،آره حتما میبرم