به منم بگو چیکار کنم اختیاری سز بشم،،آخه من ناف م کیست داشت عمل کردم الان ناف ندارم میترسم از طبیعی، ...
من از بیمارستان پرسیدم اول کلاسای امادگی زایمان شرکت کردم انلاین بود بعدگواهیش بردم دکتر نامه داد روانپزشک بعدش میزه پزشکی قانونی بعدش کمیسیون پزشکی تایید میکنه ولی اگر نافتون مشکل داشت باشه پزشکتون خودش نامه میده..اذین علوی میگن اختیاری سز میکنه
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
عزیزم من خشاوی م میگه مشکلی نداری ولی بیخود میگه،،،،آدرس دکترت میگی
من نمیدونم دکترم قبول کنه یا نه ولی من راهشو از بیمارستان پرسیدم ..بغل داروخونه اذرمی روبه رو پاسارگارد تو همین کوچه اس ازمایشگاه دی پایینشه طبقه4دکتر مهرانگیز امیری
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
من از بیمارستان پرسیدم اول کلاسای امادگی زایمان شرکت کردم انلاین بود بعدگواهیش بردم دکتر نامه داد رو ...
میخام بیام منو ببینه ببینم چه می گه،، چه روزهایی مطب هست ،،،آدرس دقیق بهم بگی یک دنیا ممنونت میشم،من خونه م رودان ه صد کیلومتر فاصله دارم ولی خالم بندرعباس ه میام چند روزی میرم بیمارستان شرایط و میپرسم
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم