2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 50 پست
به منم بگو چیکار کنم اختیاری سز بشم،،آخه من ناف م کیست داشت عمل کردم الان ناف ندارم میترسم از طبیعی، ...

من از بیمارستان پرسیدم اول کلاسای امادگی زایمان شرکت کردم انلاین بود بعدگواهیش بردم دکتر نامه داد روانپزشک بعدش میزه پزشکی قانونی بعدش کمیسیون پزشکی تایید میکنه ولی اگر نافتون مشکل داشت باشه پزشکتون خودش  نامه میده..اذین علوی میگن اختیاری سز میکنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از بیمارستان پرسیدم اول کلاسای امادگی زایمان شرکت کردم انلاین بود بعدگواهیش بردم دکتر نامه داد رو ...

عزیزم من خشاوی م میگه مشکلی نداری ولی بیخود میگه،،،،آدرس دکترت میگی

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
عزیزم من خشاوی م میگه مشکلی نداری ولی بیخود میگه،،،،آدرس دکترت میگی

من نمیدونم دکترم قبول کنه یا نه ولی من راهشو از بیمارستان پرسیدم ..بغل داروخونه اذرمی روبه رو پاسارگارد تو همین کوچه اس ازمایشگاه دی پایینشه طبقه4دکتر مهرانگیز امیری

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من از بیمارستان پرسیدم اول کلاسای امادگی زایمان شرکت کردم انلاین بود بعدگواهیش بردم دکتر نامه داد رو ...

میخام بیام منو ببینه ببینم چه می گه،، چه روزهایی مطب هست ،،،آدرس دقیق بهم بگی یک دنیا ممنونت میشم،من خونه م رودان ه صد کیلومتر فاصله دارم ولی خالم بندرعباس ه میام چند روزی میرم بیمارستان شرایط و میپرسم

من نمیدونم دکترم قبول کنه یا نه ولی من راهشو از بیمارستان پرسیدم ..بغل داروخونه اذرمی روبه رو پاسارگ ...

خب شما مشکلت چی ه که میخوای سز بشی؟::

من نمیدونم دکترم قبول کنه یا نه ولی من راهشو از بیمارستان پرسیدم ..بغل داروخونه اذرمی روبه رو پاسارگ ...

ممنون عزیزم،چه روزهایی هست مطب؟

میخام بیام منو ببینه ببینم چه می گه،، چه روزهایی مطب هست ،،،آدرس دقیق بهم بگی یک دنیا ممنونت میشم،من ...

از انترنت اسمش بزن شماره مطبش میاد تماس بگیر ببین دوشنبه و پنج شنبه نیس ..صبحا هم کلا نیس..عصرا ساعت7تا9هس تقریبا

اختیاری 

من چیزی به دکترتون نمی گم عزیزم اول میام یه معاینه م بکنه بعد مشکلات م بهش میگم ببینم چی میگه

بیشترنمیشه

مطمعنید ؟؟ گفتن اتاق خصوصی جداس البته نمیخوام گف پمپ درد جداس اما هزینه همراه نمیدونم با این 6تومنه یا نه

من چیزی به دکترتون نمی گم عزیزم اول میام یه معاینه م بکنه بعد مشکلات م بهش میگم ببینم چی میگه

خدایش دکتر معروفی نیس مثل اذین علوی اما خوبه و اینکه مطبش زیاد شلوغ نیس..محض احتیاط شما قبلش یه تماس بگیر با منشی نوبت بگیر چون راهت دوره اذیت نشی 

خدایش دکتر معروفی نیس مثل اذین علوی اما خوبه و اینکه مطبش زیاد شلوغ نیس..محض احتیاط شما قبلش یه تماس ...

باشه عزیزم، این دکتر و از کجا پیدا کردی؟

مطمعنید ؟؟ گفتن اتاق خصوصی جداس البته نمیخوام گف پمپ درد جداس اما هزینه همراه نمیدونم با این 6تومنه ...

یکی ازدوستام تازه زایمان کرد میگفت حدودا ۵ونیم البته پمپ درد جداست اتاقش هم خصوصی نبود