2777
2789
عنوان

قرص پرگابالین

1359 بازدید | 10 پست

سلام کسی ناخالص قرص پرابالین برای درد کتف و شونه خورده چند روز طول کشیده تا اثرش مشخص بشه؟ یه ماهه کتف راستم درد میکنه و حالت شوک الکتریکی میزنه به سینه ام رفتم دکتر گفت مال عصب بهم این قرص رو داد. نصف روز خوبم نصف روز درد دارم. گفته شبی یکی بخور

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام شما خوب شدین ؟ چقد طول کشید؟

ارده عزیزم یه دوره مصرف کردم خوب شدم

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
سلام گلم پرگابالین براتون عوارضی هم داشته؟ من به شدت استرسی هستم و جدیدا پرش پلک دائمی گرفتم باید ب ...

سلام دوست عزیز، نه گلم ، بخور حالت خوب میشه، 

سلام من پادرد و سوزش انگشت و کف پا دارم دکتر گفت دردهای عصبیه شبا موقع خواب بیشتر میشه دردام قند و چربی هم ندارم آز دادم سالم بود دکتر پرگابالین۵۰ داد الان ۱ هفتس میخورم شبا ولی تاثیری نداشته چقدر طول میکشه تاثیر بزاره؟

سلام من پادرد و سوزش انگشت و کف پا دارم دکتر گفت دردهای عصبیه شبا موقع خواب بیشتر میشه دردام قند و چ ...

یادم نیست عزیزم ولی استفاده کن اثر می‌ذاره ، سعی کن ذهنت رو مشغول نگه داری تا کمتر به موضوعاتی که عصبیت می‌کنه فکر کنی