2777
2789
الان هفته ای بهم میده با پول شارژم ک بسته میزنم ۷۰تومن، من این پولو جای چی بدم

باز شوهرتو اینو میده شوهرمن کارت یارانرو داده فقط اونو لباس بخرم یا چیزی البته اینم بگم شوهرم خوبه وقتی میگم پول بده میگه دارم واسه ایندمون جمع میکنم یا مثلا میرفتم دکتر برا نازایی بعد میکفتم پول بده فلان چیزو بخرم میگفت دادم به دکتر دیگع منم ناراحت میشدم چیزی نمیگفتم

صبح میشه این شب صبر داشته باش......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منو خانوادم دادن بهترین سیسمونی رو خریدن,شوهرم حتی یه دونه لباس هم نخرید,یعنی خانوادم نذاشتن بگیره,

جالبیش اینجاس جاریم برای بار دوم باردار بود مادرشوهرم میگفت مادرش که سیسمونی درست و حسابی برای اولیش نداده,ببینم واسه دومی چکار میکنه,من اصلا دهنم وا موند,اخه سیسمونی اصولا برای بچه اوله فقط

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

من همون روز که همسرم فهمید باردارم و خودش از ذوق زنگ زد بابا و مامانم بیان و بهشون گفت، بعدشم مادرم گفت سیسمونی بهت پول میدم، همسرم گفت بچه منه خرجشم با منه، قرار نیست خرج بچه منو اطرافیان بدن، همش گردن خودمه، هم جلو خانواده خودم گفت هم پیش برادر شوهرام، حتی میگم مامانم خودش میخواد بده میگه نه نباید بگیری

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
مامانم ب اندازه توانش خرید کرد رسممون هست مامانم خودش اصرار داشت شوهرمم گفت رفتی جیبشو خالی کردی، من ...

الان چه چیزایی خریدی؟

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
واسه منو خانوادم دادن بهترین سیسمونی رو خریدن,شوهرم حتی یه دونه لباس هم نخرید,یعنی خانوادم نذاشتن بگ ...

واسه من روز جهاز برونم دهنشون وا مونده بود ک نمیتوستن ایراد بگیرن . بعد عروسی گفتن همه جهاز میبرن خودتو نگیری ها . فلانی انقد فقیر بود جهاز داد ...

انقد حسودن ک حتی زورشون میاد خوشحال باشن وسایل زندگی پسرشون خوبه . میترسن من خوشحال باشم . 

خدایاشکرت
باز شوهرتو اینو میده شوهرمن کارت یارانرو داده فقط اونو لباس بخرم یا چیزی البته اینم بگم شوهرم خوبه و ...

همسر منم میگه دارم واسه اینده مون جمع میکنم ، درای خونه رو عوض کنیم مبل بخریم، بخدا اگ الان یکی بگه بریم سفر بلند میشه میره، اما دلش نمیخواد پولی ب من بده

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
واسه من روز جهاز برونم دهنشون وا مونده بود ک نمیتوستن ایراد بگیرن . بعد عروسی گفتن همه جهاز میبرن خو ...

افکارشون پوسیده اس ,دست خودشون نیس

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
    پدرت در قید حیاته؟خواهر برادر تو خونه داری؟آخه الانم خیلی گرونیه😓 وام نمیتونن ب ...

پدرم هست ولی الان مریضه نمیره سرکار از اولشم تنبل بود بفکر خانواده نبود یه خواهر و برادر دارم تو خونه ،مادرم خودش لیف و اسکاچ میبافه میگذرونه زندگیشو،از خودمم متنفرم که پس انداز ندارم بدم بهش

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
واسه من روز جهاز برونم دهنشون وا مونده بود ک نمیتوستن ایراد بگیرن . بعد عروسی گفتن همه جهاز میبرن خو ...

الله اکبر🤯🤯🤯🤯🤯

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
من همون روز که همسرم فهمید باردارم و خودش از ذوق زنگ زد بابا و مامانم بیان و بهشون گفت، بعدشم مادرم ...

کاش این رسما از مد بیفته . ما یه فامیل داریم جهازم نمیدن . میگن دختر دسته گلمونو تقدیم میکنیم کافیه . 

انقدم دختراشون خوشبختن کسی جرات نداره بگه جهاز نیاوردی . هرکی هرچی داره ببره سر زندگیش . همین مردمی ک حرف میزنن فردا اصن واسشون مهم نیس تو چی داری چی نداری فقط حرف میزنن

خدایاشکرت
پدرم هست ولی الان مریضه نمیره سرکار از اولشم تنبل بود بفکر خانواده نبود یه خواهر و برادر دارم تو خون ...

الهی بمیرم تو ک بدتر از منی خیلی از حرفات درد منم هست منم از شب بغض تو گلومه 

واسه منو خانوادم دادن بهترین سیسمونی رو خریدن,شوهرم حتی یه دونه لباس هم نخرید,یعنی خانوادم نذاشتن بگ ...

عزیزم اینا فیلمشه جلوی شما که بگه واسه دومیم بیارین،اصلا گول این حرفاشونو نخور، که تا اخر با همین زبون سرتون سوار میشن، توام میگفتی ما رسم داریم سیسمونی دومی با خانواده شوهر فقط نوه یه طرف که نیسا، اصلا رو نده به هیچ عنوانم دیگه از خانوادت چیزی نگیر، من خودم خیلی ضربه دیدم سر این چیزا

پدرم هست ولی الان مریضه نمیره سرکار از اولشم تنبل بود بفکر خانواده نبود یه خواهر و برادر دارم تو خون ...

خدا بزرگه . توکل کن . دلتو بسپار بهش . تعجب میکنی خدا چطور واست جور میکنه .با غصه خوردن فقط بچت اذیت میشه . گناه داره نکن. ته دلت مطمئن باش ک خدا جور میکنه

خدایاشکرت