2777
2789
اخه زخم زبون میزنن همش میگه من ولسه دخترام اینو کردم و اونو کردم خب چیکار کنم مامانم نداره فقیره بخد ...

پدرت در قید حیاته؟خواهر برادر تو خونه داری؟آخه الانم خیلی گرونیه😓 وام نمیتونن بردارن.با شوهرت حرف بزن.چقدر بعضیا نفهمن خدا.مادر شوهرت از اوضاع مادرت خبر داره؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه زخم زبون میزنن همش میگه من ولسه دخترام اینو کردم و اونو کردم خب چیکار کنم مامانم نداره فقیره بخد ...

عزیز دلم . الهی بمیرم . اصلا نذار مامانت بشنوه ک اونا حرفی میزنن . بگو داشتی هم خودم نمیذاشتم بخری . هرکی بچه میاره احتیاجاشم در نظر میگیره . اصلا خودتو مامانتو درگیر نکن . اینا میگذره . 

خدایاشکرت
بخدا خانواده شوهرم اینجور نیستن اینقدر دست بده دارن شوهر من نمیده حاضره همه رو کنه تو شکممون اما پول ...

مثل منی

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

با همسرت صحبت کن عزیزم، ایشون خودشون میبینن که مادرتون شرایطشون خوب نیست فکر نمیکنم راضی بشن که خرج بچه خودش بیفته گردن مادر شما، به کسی دیگری مربوط نیست، اجازه دخالت نده

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
هرسال که عید میشه میاد میگه من واسه دختر عیدی بردم مامان تو چی اورد منم میمونم چی بگم ،الان انقد دلم ...

عجب آدمیه مگه هر سال دختراش تازه عروسن یا بچه ان؟بگو ما رسم نداریم.

ن منم خونه دارم  اما  خرج خونه دستم بود حتی خیلی آزمایشا رو هم ندادم ک با پولش سیسمونی گر ...

آفرین بهت خواهر.خیرشو ببینی.

کلی خرید کرده مادرت همه چیزایع اساسیو خریده، 

آره دستش دردنکنه قربونش برم.

اما کلا همین چیزای ضروری رو خریدیم

توی اینستا سیسمونی میبینم فَکَم میفته خیلی چیزا بی اهمیته

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
آره واسه شهرما رسم نیست حتما مادرزن بخره ولی مامانم خودش دوست داشت خرید. عزیزم اگه شوهرت پشتته بزار ...

مامانم ب اندازه توانش خرید کرد رسممون هست مامانم خودش اصرار داشت شوهرمم گفت رفتی جیبشو خالی کردی، من مشکلم با شوهرم اینه که پول نمیده دستم ۲۰تومن ک پول شارژ ، با ۵۰تومن دیگه داخل یک هفته من چی میتونم بخرم حتی لباس بارداری هم اجیم برام خرید فرستاد میگه برو از مغازه قسطی بردار، مغازه اونچیزی ک من نیاز دارم رو ک ندارن

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
هرسال که عید میشه میاد میگه من واسه دختر عیدی بردم مامان تو چی اورد منم میمونم چی بگم ،الان انقد دلم ...

وای بخدا خیلی رو دارن 😐 باورت میشه هیچی هیچی واس عروسی ما ندادن . حتی کادو های فامیلاشون ندادن . با اینکه کل خرج با خودمون بود 

بعد عروسی گف بابات چی بت داد . گفتم مگه قراره چیزی بدن؟ تا الانشم خیلی کارا کردن .گف اره چرا ندن 

حالا بابام کادو هم داده بودا . زورم میگرف جلوش بگم.خاستم بفهمه ک چطور تو ندادی ما نپرسیدیم . ولی خب اگه میفهمید ک نمیگف 

خدایاشکرت

وااای مادرشوهرت ازون ادمای ناجنسه هر خریدی میکنه واسه بچش میکنه چه دلیل داره میاد بتو میگه، مطمن باش خیلیاشم دروغ میگه، واسه شما چی عیدی اورد؟ به بار دیگه گفت بگو از مادرم خیلی به ما رسیده دلیل نمیبینم تک تک نام ببرم ندید بدید بازیه، مادر شما هیچ وظیفه ای نداره، لطفا کاری نکن ناراحت باشه، حرفای مادرشوهرتم انتقال نده بهش