2777
2789
کاش این رسم مزخرف نبود یا کاش چیزی به اسم بی پولی نبود مادرمم خودش نلراحته 

عزیزم میتونی خودت بخری بگی مامنت خریده . با شوهرت حرف بزن . خیلیا ای کارو میکنن. اشنای ما تازه وضع باباش خوب بود . گف زورم میاد مامانم بگیره .رف همه چی خرید گذاشت خونه مامانش بعد اوردن گفتن خانوادم خریده 

اگرم واست مهم نباشه میتونی بگی ما به این رسما کاری نداریم مامانم انقد حق به گردنم داره که دوس ندارم تو خرج بیفته .

خدایاشکرت
خانما کیا خودشون سیسمونی خریدن ؟من مادرم وضع مالیش خوب نیست نمیتونه بخره ولی اگه مادرشوهرم بفهمه حرف ...

چقدر پرو جواب داده، چرا نشستی پیشش گفتی لباس بچه دیدم که این جوابو بده، خیلی مادرشوهرت روداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم بهم پول نمیده که پس انداز کنم هروقت چیزی بخوابم اونم در حدی که همون چیزو بخرم

درد منو داری عزیزدلم بخدا من سر همین موضوع یک هفته باش قهر کردم به خانواده اشم گفتم دیگه خسته شدم از پول ندادنش

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
همسرم بهم پول نمیده که پس انداز کنم هروقت چیزی بخوابم اونم در حدی که همون چیزو بخرم

عزیزم ناراحت شدم.نمیتونن وام بگیرن و فقط چیزای اصلی و واجب بخرن.با شوهرت نمیتونی حرف بزنی؟انشالله خدا خودش جور میکنه همه چیزو.قدر مادرتو بدون.ناراحتش نکن تا جایی که میتونی.کاش بعضی آدما درک داشتن.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

درد منو داری عزیزدلم بخدا من سر همین موضوع یک هفته باش قهر کردم به خانواده اشم گفتم دیگه خسته شدم از ...

الان هفته ای بهم میده با پول شارژم ک بسته میزنم ۷۰تومن، من این پولو جای چی بدم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
درد منو داری عزیزدلم بخدا من سر همین موضوع یک هفته باش قهر کردم به خانواده اشم گفتم دیگه خسته شدم از ...

شوهر منم همینطوره.نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بیشترشو مامانت خرید ، شوهرتم ک پشه بند و روروک خرید برا ۱سال دیگه اش😑

آره واسه شهرما رسم نیست حتما مادرزن بخره ولی مامانم خودش دوست داشت خرید.

عزیزم اگه شوهرت پشتته بزار اون بخره کسی پرسید بگو مامانم داده.

دوستم همه رو شوهرش خرید چه اشکالی داره مگه

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
چه رسم های بیخودی تو ایران وجود داره! آخه چرا باید هم جهیزیه و هم سیسمونی رو مادر دختر بده، مادرشوهر ...

دقیقا .نوبت خرج کردن خودشون ک باشه تب میکنن 

واسه من که هیچ کاری نکردن صفر تا صد زندگی با خودمون بود . هنوزم منت میذاره بچمو دزدیدی 

خدایاشکرت
خانما کیا خودشون سیسمونی خریدن ؟من مادرم وضع مالیش خوب نیست نمیتونه بخره ولی اگه مادرشوهرم بفهمه حرف ...

حالا مگه قراره همه چیزه زندگی شما رو ایشون بدونن، چه لزومی داره بفهمن کی خریده و چقدر خریده، اگه خوده همسرتون وضعیت مالیش خوبه چه اشکالی داره که خودتون بخرید؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
من که خودم خریدم بدون اطلاع خونواده شوهر

شاغلی؟

اخه زخم زبون میزنن همش میگه من ولسه دخترام اینو کردم و اونو کردم خب چیکار کنم مامانم نداره فقیره بخدا همش غصشونو میخورم الانم که حاملم مامانم میگه بعد نه سال بچه داری نمیتونم چیزی بخرم بچه ها خیلی ناراحتم دارم دق میکنم 

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
شوهر منم همینطوره.نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن.

بخدا خانواده شوهرم اینجور نیستن اینقدر دست بده دارن شوهر من نمیده حاضره همه رو کنه تو شکممون اما پول بهم نده

اخه زخم زبون میزنن همش میگه من ولسه دخترام اینو کردم و اونو کردم خب چیکار کنم مامانم نداره فقیره بخد ...

عزیزدلم اینجور میگی دلم اتیش میگیره😔😔 خدا خودش رزقش رو میده 

هرسال که عید میشه میاد میگه من واسه دختر عیدی بردم مامان تو چی اورد منم میمونم چی بگم ،الان انقد دلم گرفته دارم گریه کنم میکنم بخدا بیشترشو بخاطر مامانم ناراحته میگه روم نمیشه تو چشات نگاه کنم نمیتونم برات چیزی بخرم

صبح میشه این شب صبر داشته باش......