2777
2789
تنیلی تخمدان داشتم

بعد با چه دارویی جواب گرفتی

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما کیا خودشون سیسمونی خریدن ؟من مادرم وضع مالیش خوب نیست نمیتونه بخره ولی اگه مادرشوهرم بفهمه حرف ...

من خودم اکثرا خریدم خاهر جان، تا الانم هیچکس حتا شوهرم نمیدونه خودم با پس اندازی ک داشتم خریدم. . شمام نذار فشار بیاد، ضمنا فقط ضروری بخر ، دنبال کلاس ودچش داروردن نباش، منطقی بخر

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

مامانم خرید ولی فقط تخت وکمد وخوشخواب ویه ست لباس نوزادی.وپتو وتشک؛کالسکه وساک لباس

بقیه چیزارو شوهرم مثل روروئک؛کرییر؛لباس نوزادی؛ اسباب بازی ؛پشه بند

بیشتراسباب بازیاش هم هدیه آوردن

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
خانما کیا خودشون سیسمونی خریدن ؟من مادرم وضع مالیش خوب نیست نمیتونه بخره ولی اگه مادرشوهرم بفهمه حرف ...

چ بیشعور، اصلا ب مامانت فشار نیار عزیزم باید ماهی یک مقدار بدون اطلاع ب همسرت میزاشتی کنار ک بعد میدادی مامانت برات میخرید

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
مادرشوهرتون دعوا نکرد

نکه خودشون واسه بچشون کاری میکنن. به منم گفتن همه چی بخر با مامانته ها...

ولی نوبت خودشون ک باشه میگن بچمونو دو دستی تقدیم کردیم به اینجا رسوندیم کافیه 

انگا دخترا از اسمون افتادن و کسی زحمتشونو نکشیده .خب بچته بزرگش کردی 😑😑😑

خدایاشکرت
چ بیشعور، اصلا ب مامانت فشار نیار عزیزم باید ماهی یک مقدار بدون اطلاع ب همسرت میزاشتی کنار ک بعد مید ...

همسرم بهم پول نمیده که پس انداز کنم هروقت چیزی بخوابم اونم در حدی که همون چیزو بخرم

صبح میشه این شب صبر داشته باش......
مادرشوهرتون دعوا نکرد

نه اصلا..چرا دعوا کنه.تازه میومد نظرم میداد بهترین و بخره.من گذشته و بچگیه سختی داشتم ک حتی فکرشم نمیتونی بکنی.خدا برام معجزه کرد ک بعد ۲۰ سال منم طعم خوشبختی و بچشم

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
چیارو مامانت خرید

عزیزم توی پست بالاگفتم.

تخت وکمد وخوشخواب 

کالسکه 

ساک لباس

یه دست لباس نوزادی

تشک وپتو

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
مامانم خرید ولی فقط تخت وکمد وخوشخواب ویه ست لباس نوزادی.وپتو وتشک؛کالسکه وساک لباس بقیه چیزارو شوه ...

بیشترشو مامانت خرید ، شوهرتم ک پشه بند و روروک خرید برا ۱سال دیگه اش😑

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

انقدم واسه درمان نازایی دکتر رفتم از پول گرفتم دیگه روم نمیشد ازش اصافه بگیرم بعصی وقتا از پول خودم میزاشتم رو خرج دکتر که نگه زیاده

صبح میشه این شب صبر داشته باش......