کاش این رسما از مد بیفته . ما یه فامیل داریم جهازم نمیدن . میگن دختر دسته گلمونو تقدیم میکنیم کافیه ...
گلم همه اینا به نظرم به رفتار خودتون با شوهرتون بستگی داره، رسم چیه؟ زندگی شما دو تاست و بچه شما دوتا، نمیدونم چرا ایران فقط از خانواده ها توقع دارن؟بابا خودتون دیگه ماشالله بزرگ شدید تا اخر همر قراره خرج همه چیزو پدر مادر بیچاره بدن مگه؟ شما تصمیم گرفتین بچه دار بشید خرجشو مادر شما باید بده؟؟؟؟!!!
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
شوهرم حرفی نداره طفلی خودش میدونه وضع مامانمو اما از خونوادش میترسیم بعدشم شوعرم الان هر میگم میگه باید پول سیسمونو جمع کنم منم اونموقع ناراحت میشم میگم کاش مامانم داشت میخرید تا این نگه ،الان یدونه سارافون نخریدم همه لباسام تنگن
عزیزم اینا فیلمشه جلوی شما که بگه واسه دومیم بیارین،اصلا گول این حرفاشونو نخور، که تا اخر با همین زب ...
آره عزیزم میدونم به در میگفت دیوار بشنوه چند وقت بعد خواهرشوهرم باردار بود سر دومیش میخواستم بگم بخرین دیگه جاریمم خداروشکر سر دومی چیزی نخرید,خودشون فقط میخوان بتیغن دریغ از یه قرون پول یا یه کم کمک برای زندگیمون
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
عزیزم اینا فیلمشه جلوی شما که بگه واسه دومیم بیارین،اصلا گول این حرفاشونو نخور، که تا اخر با همین زب ...
اااا راس میگیا . میدونی منم بعضی وقتا یه حرفایی رو ک بزنن چن روز فک میکنم هدفش چی بود . بعد میفهمم تو همون حرف عادی چنتا معنی نهفته بوده۰😄😄 خیلی سیاست دارن بعضیاشون خدا بخیر کنه
پدرم هست ولی الان مریضه نمیره سرکار از اولشم تنبل بود بفکر خانواده نبود یه خواهر و برادر دارم تو خون ...
عزیزمم قدر مادر و پدرتو بدون، حرفای مادرشوهرتم برات مهم نباشه که بخوای سر حرف اون غصه بخوری، به زندگیتو بچت بچسب،، مادرشوهرت خیلی ناراحته رفت امد نکنه، ایشالا خودتم بعدن یه کار خونگی راه میندازی
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
مادرشوهرم همیشه پول تو دستو بالش هست خودش میگه دخترام بگم فلان چیز قشنگه یا فلان چیزو میخواییم واسشون میخرم ماما تو چی اونم مثل منه یا نه من مهربونم :در حالی که مامان من مهربونتره فقط پول نداره
مادرشوهرم همیشه پول تو دستو بالش هست خودش میگه دخترام بگم فلان چیز قشنگه یا فلان چیزو میخواییم واسشو ...
عزیزم نمیتونی یه کار در منزل بگیری,چیزی که انجامش سخت نباشه برات,مثلا کار تایپ,کار اینترنتی و ....که یه کم خرجت دربیاد ,خانواده شوهرت هم نفهمن