2777
2789
برای پزشکی واقعا ۶ساعت کمه،رقابت توی تجربی فوق‌العاده بالاست  ولی بازم خودتون میدونید اگه دوست ...

اخه بیشتر نمیتونم.هم متاهلم. هم اینکه تمرکزم پایینه.مثل قبل نمیتونم خیلی درس بخونم. دغدعه فکریم بالاست.خواهرم گفت مداوم روزی 6ساعت بخونی پرستاری هم قبولی. من درحد تلاش و ظرفیتم میخونم هرچی قبول شم برام مهم نیست. برای روحیه ام میخونم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط به امید فرهنگیان  دارم درس میخونم

من دارو میخوام

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
حیفه بخون دندون قبول شی. اخه سنی هم نداری

دندون علاقه ندارم دلم میخواد دارو قبول شم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
با ۶ساعت احتمالش ۱ درصده که بشه پزشکی قبول شد

عزیزم کنکور دادی تا حالا؟

کی بوده کنکورت؟

بعدم نگفت 6 ساعت بخونم تا اخر میگه از 6 شروع کنم الان تابستونه

اینم طبق تجربه میگم اهسته میوسته بیشتر جواب میده

اگر ذهنت خوب باشه با ۶ساعت ممکنه پرستاری بیاری

من ارشد مهندسی کشاورزی دولتی خوندم. همچین بی سوادم نیستم اخه. نشه هم برام مهم نیست.کنکؤری که نیستم. برا روحیه بیشتر میخونم هرچی شد شد.

اصن بچه داشتن خیلی آدمو واسه درس خوندن اذیت میکنه اونم کنکور

من بچه ندارم ولی متاهلم