برای پزشکی واقعا ۶ساعت کمه،رقابت توی تجربی فوقالعاده بالاست ولی بازم خودتون میدونید اگه دوست ...
اخه بیشتر نمیتونم.هم متاهلم. هم اینکه تمرکزم پایینه.مثل قبل نمیتونم خیلی درس بخونم. دغدعه فکریم بالاست.خواهرم گفت مداوم روزی 6ساعت بخونی پرستاری هم قبولی. من درحد تلاش و ظرفیتم میخونم هرچی قبول شم برام مهم نیست. برای روحیه ام میخونم.
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
بعدم نگفت 6 ساعت بخونم تا اخر میگه از 6 شروع کنم الان تابستونه
اینم طبق تجربه میگم اهسته میوسته بیشتر جواب میده