2777
2789
عنوان

6 تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم اگه خونه هفت اتاق خوابه داشته باشم كه بتونم برا هركدومش با احترام و عزت اتاق اختصاص بدم نه م ...

مگه قدیمیا ک همه ی عالمه بچه داشتن اتاق 7 خوابه داشتن ب نظرم اگه اینجوری ب خواد فکر کنه در آینده بچه های راحت طلب و لوسی تحویل جامعه میده 

ما الان داریم خونه میسازیم به شوهرم میگم بگو نقشه شو یه جور بریزن که سه تا خواب داشته باشه آخه یه دخ ...

آره واقعا برا بچه اتاق لازمه اونم اگه همجنس نباشن حتما لازمه.بقيه چيزاشم بماند مثل وقت و تربيت وانواع كلاسا و امكانات

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
چرا مگه بچه چیش سخته 😓 یعنی سختیاش لذت نداره ب نظرم ماهایی ک چن ساله منتظر بچه هستیم بیشتر قدر نی ن ...

ماهم قدر میدونستیم ولی دیگه شاغلم بودیم تو خونه باشی کاری نداره

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مگه قدیمیا ک همه ی عالمه بچه داشتن اتاق 7 خوابه داشتن ب نظرم اگه اینجوری ب خواد فکر کنه در آینده بچه ...

زمان فرق كرده آدما فرهنگ عوض شده عزيزم الان بچه دو ساله برا خودش شخصيت و غرور داره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
بله درسته روزی داره خودش ولی جامعه الان خیلی بده 

ما هم از رحمت خدا ناامید نیستیم من واقعا یقین دارم اگه به خدا امید داشته باشی روزی رو میرسونه واقعا خدا کمکت میکنه

آگه قرار بود بچه روزی شو بیاره این همه بچه کار و نوزاد سر راه گذاشته یا تو بهزیستی نداشتیم

مگه روزی اونا نمیرسه؟ خیلی از بچه ها ی بهزیستی توی خانواده های خوبی میرن دلیل نمیشه اینکه نادرپدرشون بی مسئولیت بودن و تنهاشون گذاشتن دلیل بر این باشه خدا ب وعده ای ک داده عمل نکنه

خب همین رفتارا و تک فرزندی ها باعث شده بچه ها پر توقع شن

منم بچه لوس و پر توقع دوس ندارم و قبل بچه دار شدن كلي شعار ميدادم اما بعدا ديدم اگه بخوام با اين افكار برم جلو بچه عقده اي ميشه.چون با زمان و جامعه متفاوت ميشه.مثلا الان برا همه شون تبلت ميگيرن و من مخالفم اگه نگيرم يا خدايي نكرده دستش كج ميشه يا عقده اي ميشه بالاخره زمان فرق كرده.انگار ماهيت ژنتيكيمون عوض شده نسبت به پنجاه سال پيش.حالا شما به سلامتي يكي دوتا رو بيار برا شش تام حالا وقت است فكر كني

مگه قدیمیا ک همه ی عالمه بچه داشتن اتاق 7 خوابه داشتن ب نظرم اگه اینجوری ب خواد فکر کنه در آینده بچه ...

عزیزم خودت داری میگی قدیما!!!

الان زمونه فرق کرده بچه های الان حریم خصوصی میخان الان دختره من پنج سالشه داداششو راه نمیده اتاقش میگه اینجا مال خودم تنهاست اتفاقا دخترم اصلا لوس هم نیست اتفاقا خیلی مستقله.بچه های الان هزار برابر با قدیمیا فرق دارن.وقتی میخای بچه دار بشی اول باید فکر کنی ببینی میتونی از پس خواسته هاش بربیای من الان فقط ماهیانه هشتصد هزار میدم لباس برای دوتاشون چون دوس دارم شیک بگردن اسباب بازی هم هر چی بخان میگیرم نمیتونی بچه بیاریو بزاری نگاه دست بچه های دیگران کنه اینجوری خودتم اذیت میشی جدا از اینا باید یه اعصاب عالی داشته باشی