2777
2789
عنوان

6 تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم اگه خونه هفت اتاق خوابه داشته باشم كه بتونم برا هركدومش با احترام و عزت اتاق اختصاص بدم نه مثل خوابگاه تخت چند طبقه بزارم همه شو بچپونم تو يه اتاق خيلي عاليه شش تا ميارم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
اگه ادم شرایط مالیش عالی باشه ایندشون تامین باشه و خجالتشونو نکشی و بتونی تربیت کنی عالیه من خودم عا ...

هر بچه روزی خودشو میاره 

ای جان نوزاد ک جیگره آدم دلش براش ضعف میره

اولی که بیاد پشت دستت داغ میذاری که دیگه بچه نیاری.خیلی سخته.شب بیداری ها وشیر دادن تاصبح.نخوابیدناش وگریه کردن ونق زدناش.مریض شدنش وواکسن زدن و........بازم بگم

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ممنون آره واقعا چرا دیگران باید زندگی آدمو عوض کنن

تو راه خودت رو برو که چند صباح دیگه پشیمون نشی که چرا به جای اینکه واسه دل خودت زندگی کنی واسه دل مردم زندگی کردی

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
عزیزم بزار اولیش بیاد اگر خودت از این حرفات و فکرات  مثل چی پشیمون نشدی بعد بیا برا شش تایش چون ...

چرا مگه بچه چیش سخته 😓 یعنی سختیاش لذت نداره ب نظرم ماهایی ک چن ساله منتظر بچه هستیم بیشتر قدر نی نی رو بدونیم 

آره منم اگه خونه هفت اتاق خوابه داشته باشم كه بتونم برا هركدومش با احترام و عزت اتاق اختصاص بدم نه م ...

ما الان داریم خونه میسازیم به شوهرم میگم بگو نقشه شو یه جور بریزن که سه تا خواب داشته باشه آخه یه دختر و پسر دارم دوس دارم اتاق جدا داشته باشن برای خودشون ولی شوهرم قبول نمیکنه خیلی رو اعصابمه.واقعا آدم اول باید امکاناتشو داشته باشه بعد به فکر بچه زیاد باشه 

هر بچه روزی خودشو میاره  ای جان نوزاد ک جیگره آدم دلش براش ضعف میره

تا روزی رو چی بدونی...نون خشک هم روزیه....همین دیروز ۹۰۰ خرج پسرم ک تو ۵ ساله شد ...همش دارم جمع میکنم ک شرمندش نشم...

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
شما چه دو تا بچه داشته باشید و چه شش تا،مردم پشت سرتون حرف میزنند.پس زندگیتون رو برمبنای حرف مردم پی ...

آره راس میگی یاد اون داستان افتادم مرد و زنه سوار خرشون بودن مردم میگفتن چقد ظالمن ب اون خر بیچاره، مرده سواره بود و زنه پیاده میگفتن چ مرد ستمگری، زنه سوار شد و مرده پیاده گفتن چ مرد زن ذلیلی