سلام خانما من باردارم به سختی هم باردار شدم و خیلی دوران بارداریم سخت گذشته همش با دکتر و قرص و امپول.ماه اخرم کلی هم رعایت میکنم به خاطر کرونا.بعد یکی اقوام خیلی دور پدر شوهرم مرده دیروز زنگ زدن دعوا کردن و فحش دادن که چرا نمیای مراسم.شوهر منم باهاشون دعوا کرد ولی مجبور شد امروز بره.دارم از عصبانیت منفجر میشم یعنی کورن من حاملم.اگه دختر خودشون هم بود همین طوری می کردن
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
خیر اگه دختر خودشون بود تمام دنیا رو بسیج میکردن که مراقبش باشه خانواده شوهره دیگه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
نفهمن نفهم منم باردارم بعد نزدیک ب ۴ سال انتظار ولی نمیفهمن ک،مادر شوهرم میگرده تو فامیل هرکی بیمارستان باشه ب زور میره عیادتش بعد همش غر میزنه چرانمیاید خونمون،تو ی هفته دوبار رفته خاک سپاری بهشت زهرا
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏