2777
2789

شوهرم معلمه از پارسال رفته سر کار محل کارشم روستای پدر شوهرمه یه روزای خیلی کم جمعیت و بدون امکانات ما تا الان مستقل نشده بودیم دانشجو بودم شهر دور وقتی ام میومدم خونه کلا ده روز میموندم برام مهم نبود کجا باشم یه دفعه خونه مادر شوهرم میرفتیم یه دفعه خونه مادر خودم حالا میخایم مستقل بشیم قرار بود بریم تو شهر مستاجر بشیم تا خونمونو همونجا بسازیم تا وقتی ک خونمون ساخته بشه انتقالی هم ب اقام میدن بیاد شهر شهر با روستای محل کارش ۵۰ کیلومتر فاصلست حالا میگه ن نمی صرفه هم تو شهر مستاجر باشم هم راه دور هر روز برم و بیام 

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا میگه بیا بریم همون روستا زندگی میکنیم تا چهار پنج سال دیگه ک انتقالی بدن بهم ....اونجا هم من برم من باید غذا درست کنم برا پدر و مادر و دوتا برادراش چون مادرش پیره...یه آبجی داره همونجا خونش نزدیکه وقتی کسی نباشه غذا درست میکنه ولی من هر وقت رفتم چند روز نشستم اون هیچ کاری نکرده

حق داره اونم برید هم اونجا خونه جدا بگیرید مستقل باشید 

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
روستا کدوم منطقه میتونی تجربه جالبی باشه برات ولی همه چی به طرز فکر خودت بستگی داره

روستاهای طرف جنوب کرمان اصلا جالب نیس از گرما آدم میپزه مخصوصا این خونه ای ک دوتا اتاق کلا داره شیر آب بیرونه 

خوب یه خونه جدا بگیر 😒

ولله پسر خالم خونش تو روستاس 😕رفته دو طبقه زده خونه دوبلکس اصلن 🤤🤤چشام اینجوری بود رفتم خونش🤣🤣یه تراس داشت اندازه یه اتاق انقد قشنگ بود یه عالمه گل ..😐هنگ بودم انقد خوشگل بود خونش.با خود شهر هم فاصلش با ماشین ۲۰ دقیقس

😕الان نظرم اینکه هر جلی دنیا باشی باید قشنگ زندگی کنی 

خدایا دلم خیلی ازت گرفته

حرفش کاملا عاقلانه س 

هم امنیت و سلامتش 

هم اقتصادیش 

هم پایه بودن تو رو ثابت میکنه 

هم اینکه ممکنه تجربه شیرینی بشه برات این یکی دوسال

میدونستین 70درصد شخصیت آدما تا 7 سالگی شکل میگیره؟.   و تا 14سالگی ب90درصد هم میرسه؟؟         یچیز دیگه   میدونستین غالبا بچه ها اون چیزی نمیشن ک پدر و مادر میخوان   اون چیزی میشن ک پدرو مادرهستن