2777
2789
عنوان

زندگی با عشق بی پول یا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 20 پست
کردم ولی نهایت ۱ماه خوب میمونه.میدونی میگه کسی رو حرف من حرف نزنه

بچه هات گناه دارن ماکه تو زندگیت نیستیم وقتی داییت این حرفو زده یعنی عمق فاجعه زیاده  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا من در شرایط شما باشم با چنین مردی زندگی نمیکنم، اصلا نمیفهمم چطوری هنوز به اینجور ادم میگی عشق زندگیم!! از طرفی بچه هام گناه دارن تو چنین جوی زندگی کنن

ولی شما خودت میدونی صلاحت در چیه، وقتی هنوز عشق زندگیته و دوستش داری و به نظرت یه خوبیایی داره احتمالا بعد طلاق پشیمون میشی. صبر کن هر وقت واقعا دیگه نخواستیش جدا شو

بچه هات گناه دارن ماکه تو زندگیت نیستیم وقتی داییت این حرفو زده یعنی عمق فاجعه زیاده  

آره.شوهرم مثل یه بچه گربه ست که یهو میشه یو هیولای وحشتناک

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
والا من در شرایط شما باشم با چنین مردی زندگی نمیکنم، اصلا نمیفهمم چطوری هنوز به اینجور ادم میگی عشق ...

ممنونم از نظرت

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........