2777
2789
عنوان

لباس مجلسی که عاشقش میشی...

206 بازدید | 11 پست

بفرما عزیزم اینم لینک لباس مجلسی که خواسته بودید.. https://affstat.adro.co/click/9310f9db-6dd1-475d-a63f-24ea252eeb0دوست خواهرم خریده بوده خیلی راضی بود میگفت الان توی این گرونی لباس زیر 3تومن نیست ولی اینجا قیمتاش خیلی خوبه.. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم اینا ضمانتم داره ینی وقتی میارن جلو در خونه تحویل میدن میشه برد پوشید مشکلی داشت پس داد؟ ...

خواهش میکنم البته الان دوباره از خواهرم پرسیدم میگفت 14 روز مرجوعی داره

بله عزیزم این دوست خواهرم که خریده بود میگفت آوردن پوشیدم دیدم یکم تنگه مرجوعی کردن براش دوباره آورد ...

دست گلت درد نکنه عزیزم خیلی ممنون اینطوری خیلی خوبه ادم تو این کرونا بیرونم نمیره 

دست گلت درد نکنه عزیزم خیلی ممنون اینطوری خیلی خوبه ادم تو این کرونا بیرونم نمیره 

درسته من بیشتر اینکه توی این روزا آدم مجبور نیست از خونه بره بیرون  وخریدش رو میارن دم خونه تحویل میدن دوست دارم.. 🤩🤩🤩