2777
2789
عنوان

چطوری میتونم غذا خیرات بدم

215 بازدید | 25 پست

خالم حدود دو ماه هست ایست قلبی شد و رفت از پیشمون

خیلی دوست دارم واسش غذا خیرات کنم

اما متاسفانه دستپختم اصلا خوب نیست و وحشتناک بد هست 

نمیدونین کجا میتونم مثلا 40. تا غذا تهیه کنم و بدم به دست نیازمند

الان هم کرونا هست نمیتونم از رستوران بگیرم اگه هم بگیرم کجا ببرم

جایی رو نمیشناسم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

عزیزم میتونی به اندازه ی پول همون غذا بدی به فقیرها. به اون بیشتر نیاز دارن. انشالله که قبول باشه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خدا رحمتشون کنه، به یه کترینگ میتونید سفارش بدید بعد غذاها رو ببرید پایین شهر تو یه محله پخش کنید با ماسک و دستکش برید

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كارى نداره من هفته اى ٨تا غذا ميگيرم تو خيابون ميچرخم هر نون خشكى ديدم بهشون ميدم انقدر ذوق ميكنن خيريه ها ديگه همشون اشباع شدن بگير بده اخرش كمم ميارى من چلو كباب ميگيرم با نوشابه ١٥حتما لازم نيست ٤٠تام بدى اصلا

عزیزم میتونی به اندازه ی پول همون غذا بدی به فقیرها. به اون بیشتر نیاز دارن. انشالله که قبول باشه

ممنون آخه کسی رو نمیشناسم 

من فقط به کودکان کار پول میدادم که تو این شرایط نمیتونم چون میترسم به خاطر کرونا برم پیششون

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

تو اوضاع کرونا ، اگه غذا بدی به کسی یا نمیگیرن یا با ترس و لرز میخورن و این حال اصلا دلنشین نیست ، پولش رو بده دستشون و یا براشون یه بسته کوچیک مواد غذایی شامل یه روغن و چای و یا هر چیز دیگه ای بده ، اینطوری با جون و دل میگیرن 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 

منم نذر داشتم برنج ولپه وعدس رب روغن شامپو تاید صابون خریدم دادم به یه نیازمند اینطوری بهتره خودشون درست میکنن چیزیو ک میخوان شما یه مرغ هم اضافه کن

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
ممنون آخه کسی رو نمیشناسم  من فقط به کودکان کار پول میدادم که تو این شرایط نمیتونم چون میترسم ...

مراکز بهزیستی هم هست. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

ممنون از همتون و پیشنهادادات خوبتون

خیلی بد شد 

بنده خدا تنها بود بچه نداشت فقط من رو داشت

من هم واسش حتی یه غذا ندادم

زشت نیست واسه مرده اصلا غذا ندم

میترسم ازم ناراضی باشه الان

ممنون آخه کسی رو نمیشناسم  من فقط به کودکان کار پول میدادم که تو این شرایط نمیتونم چون میترسم ...

اشتباه نکن ، به کودکان کار اصلا پول نده چون از خود اختیاری ندارن و ازشون میگیرن ، به کودک کار میوه بده ، لباس تنش کن و در زمان غیر کرونایی غذا بخر بده و بشین کنارش تا بخوره ، از اون طفلیها هر چیزی دریغ میشه 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است