2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روش کاملا رد شده هستش آسیب به ستون فقرات  مثل تغییر شکل و آسیب  تخمدان و دیواره رحم ک ...

رحم و تخمدان رو که کاری نداره

ستون فقراتم فقط واسه کسایی که از قبل مشکل و کمر درد دارن  نباید استفاده کنن

الان تو کل دنیا و باشگاه ها دارن ازش استفاده میکنن اگه عوارض داشت همه جا استفاده نمیشد

نمیدونم والا بعضیام میگن اسیب میبینه ادم 

ولی برای شکم و پهلو یک کاردیگم هست 

یک وسیله‌ی ورزشی هست ب اسم  چرخونک  خیلی باحاله تو گوگل سرچ کردم میخوام بخرم از ۵۰ تومن داره تاد۲۰۰ 

بنظرم ادم بگیره خونه داشته باشه همیشه انجام بده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
رحم و تخمدان رو که کاری نداره ستون فقراتم فقط واسه کسایی که از قبل مشکل و کمر درد دارن  نباید ...

عزیزم من و خواهرم استفاده میکردیم ک یکی از دوستام ک فیزیوتراپ هستش بهمون گوشزد کرد و من متوجه شدم دلیل نامنظم شدن پریودیم هم همینه و وقتی کنار گذاشتم کاملا رفع شد. در ضمن تو بیشتر  باشگاه های حتی خوده ایرانم دیگه حلقه هارو جمع کردن و مربی های با تجربه بهتون هشدار میدن ک استفاده نکنید