2777
2789
دیروز خریدم زمگسا رفت بالا اومد پایین دقیقا به اندازه پولم شده مبلغش. نه ضرر کردم نه سود. ولی غماگ ر ...

سهام جایزه به کسی تعلق میگیره که قبل مجمعش سهامدار بوده باشه

یه تحقیق کن ببین تاریخ مجمعش کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون عضویت در کارگزاری نمیشه خرید کرد بله میشه، محدودیت نداره  

نه عضوکارگزاری مفید هستم.فقط کدبورسی ک میگن برام نیومده.وگرنه با رمز عبور میرم تو ایزی تریدر.برام پیام اومد ک شما میتونید انلاین خرید فروش کنید.باکدملی وشماره موبایلی ک وارد کردید میتونید وارد سامانه معاملات انلاین شوید،

خب حالا میتونم بخرم؟

عزیزم بستگی به این داره که چقدر نگهداری هدفت اگر ۳ ماهه ست شایدتو سه ماه برسه به ۴ تومن ولی ممکنه ...

سلام عزیزم یه سوال داشتم . عرضه اولیه که میاد خیلی کم سهام میدن قیمتشم کمه .میشه روز بعدش بخرم ازش مثلا ۵٠٠ هزار ازش بخرم ؟؟؟ یعنی روز اول نخرم چی میشه ؟ روز بعدش بخرم بیشتر ؟ فرقی نداره بازم سود داره ؟

سلام عزیزم یه سوال داشتم . عرضه اولیه که میاد خیلی کم سهام میدن قیمتشم کمه .میشه روز بعدش بخرم ازش م ...

عزیزم میشه بعدا ازش خرید ولی خب تا سه چهار هفته وارد بازار عادی نمیشه و بعد از ظهرا بصورت محدود عرضه میشه باید هرروز اول وقتی که باز میشه سفارش بزنید ممکنه یکی دو هفته تو صف باشید تا گیرتون بیاد 

چون همونطور که گفتم کم عرضه میشه و بیشتر اونایی که پارتی دارن میتونن جمع کنن تا قیمتش به حدی که میخوان بالا بره بعد آزاد میکنن حجم بیشتری عرضه میکنن برای ما عادی ها

عزیزم میشه بعدا ازش خرید ولی خب تا سه چهار هفته وارد بازار عادی نمیشه و بعد از ظهرا بصورت محدود عرضه ...

الان من سفارش زدم نوشته ثبت در سیستم معاملات فعلا یه تیک خورده و پولم بلوکه شده یعنی باید چیکار کنم .اگه تایید نشه باید انصراف بدم؟ باز روز بعد برم بخرم ؟

الان من سفارش زدم نوشته ثبت در سیستم معاملات فعلا یه تیک خورده و پولم بلوکه شده یعنی باید چیکار کنم ...

الان که تایم سفارش تموم شده خود بخود تا عصر کنسل میشه یا نهایتا فردا صبح

دوباره فردا باید سفارش بزنید