2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروشم غماگ زمگسا رو؟  شغدیر چی؟ چند روزه که سبز میشه

پالایشی خوبه نگهدار فعلا

اون دوتارو اگر تو ضرر نیستی بفروش به نظرم

با پولش از اینایی که میگم دوتاشونو بگیر

قبلش تحقیق کن راجع به لیستم بعدا نگی تو گفتی😂

فملی فولاد وبملت شستا 

نمیدونم والا . بخرم نخرم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم بستگی به این داره که چقدر نگهداری

هدفت اگر ۳ ماهه ست شایدتو سه ماه برسه به ۴ تومن

ولی ممکنه اگر صبر کنی تا آخر سال به جای ۹ تومن ۱۱ تومن برداری

برای مثال سهم وخارزم آخر تیر پارسال هرسهم ۱۳۴ تومن بود و تا آخر اسفند رشد چندانی نکرد و به ۴۰۷ تومن رسید

خیلیا تو این مسیر ۹ ماهه سهمشون رو فروختن ولی از ۱ فروردین تا ۱۳ اردیبهشت بدون منفی خوردن رفت بالا و ۱۵۰۰ شد بعد اون روز تا ۱۰۰۰ اومد پایین و دوباره الان ۱۶۰۰ هستش

یعنی همه چی بستگی به میزان صبر شما و شناخت شما از بازار داره که کی بخرید و کی بفروشید

الان یکی از بهترین سهما بیمه ملت چون افزایش سرمایه داره بیاد چند برابر میشه باید تحمل کنین من از جای ...

ممنون عزیزم،  اره والا همونطور که اشاره کردین واقعا عقب مونده از بقیه، متاسفانه یه سبد داشتم که تمامش همین سهمای شارپی الان هستن چند ماه پیش همرو تک سهم ملت کردم ☹

خیلی خودمو سرزنش میکنم خدا کنه بیمه ی ملت هم رشد کنه

سلام فقط دروز رو بفروش  به هیچ عنوان به صبا و شستا دست نزن، ملت الان تو صف خرید این دوتا الما ...

باشه ، ممنون

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

پالایشی خوبه نگهدار فعلا اون دوتارو اگر تو ضرر نیستی بفروش به نظرم با پولش از اینایی که میگم دوتاش ...

دیروز خریدم زمگسا رفت بالا اومد پایین دقیقا به اندازه پولم شده مبلغش. نه ضرر کردم نه سود. ولی غماگ رو یکم ضرر کردم. آخه شنیدم که سهام جایزه دار داره 

😊😊😊
تو بخاطر عرضه اولیه، میخوای اونو؟ 

نه سهم میخام بخرم با همراه تریدر وتجارت خریدم ولی  همراه کامل نیست جزیات رو نشون نمیده درست  و اینکه میخام توافق نامه رو بزنم ک خودکار برام عرضه بخره