2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم دوست داشتی ب تاپیکم سر بزن

راهای افزایش در امد همفکری میکنیم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4723537/راه-های-افزایش-سرمایهدوستان-بیاین-همفکری-کنیم

سلامتی پدر و‌مادر من و همه پدر و‌مادرها صلوات...

من کارگزاری مفید هستم نمیدونم چطور عرضه اولیه برام نیومد 😔😔😔خواهرم کارگزاری آگاه هست سریع اومده بود رو پرتفویش برا خودش ثبت سفارش کرد 

ولی برا من نیومده که ثبت سفارش بزنم😔😔😔

😔میشه برای باردار شدنم صلوات بفرستید خیلی به دعاهاتون نیاز دارم😔
نه دو ساعت هی منتظرم هی نمیگم سوال منم جواب بده میبینم داره ب نوبت جواب میده دقزقا ب صفحه سوال من رس ...

😂😂😂 الهی.... چ دلسوز گفتی😂

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
من کارگزاری مفید هستم نمیدونم چطور عرضه اولیه برام نیومد 😔😔😔خواهرم کارگزاری آگاه هست سریع اومده ب ...

سفارشش همون چارشنبس.حسابتم پول باشه تیک خریو عرضه اولیه فعال باشه خودش میخره

ببخشید یه سوال داشتم؛ امکانش هست شماره حسابی رو که حین ثبت نام تو سجام، وارد کردم، تغییر بدم؟ 

من تو سجام ثبت نام کردم اما میخام شماره حساب رو تغییر بدم؛ میشه؟ چجوری؟ 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
من کارگزاری مفید هستم نمیدونم چطور عرضه اولیه برام نیومد 😔😔😔خواهرم کارگزاری آگاه هست سریع اومده ب ...

برو تو ایزی تریدر، بعدش قسمت توافقنامه ها و خرید عرضه اولیه رو تیک بزن تا خودش برات بخره...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

سلام ببخشید از ساعت 8 دارم جواب میدم، چشمام درد گرفت دیگه بله، بفرمایید 

دتماد دزهراوی سیمرغ غپینو غپونه قشیر   سبد منه ی ماهه گرفتم همش ضرر بود دوروزه تازه اصل پولم برگشته چکارشون کنم 

ببخشید البته حق دارین دیروز صبح من جای شما سرگیجه گرفتم