2777
2789
عنوان

داغ عزیزان

3741 بازدید | 32 پست

سلام من یکبار دوسال پیش داغ فراق برادر جوانم را که به صورت ناگهانی ایست قلبی کرد تجربه کردم ما سوختیم مادرم،داغدارم خیلی بی تابی می کرد و خواهرم که با برادرم فاصله سنی کمی داشت بی تاب بود مهربان خواهرم سنگ صبور ما بود بعد از ۶ ماه خواهر مهربانم که از نظر اخلاق وزیبایی سر آمد ما بود در اثر غصه زیاد به سرطان ریه دچار شد ما چه ها که نکردیم آنقدر امیدوار بودیم که دعاهای بسیار همه ما اثر کند وقتی بهبودی نسبی پیدا کرد آنقدر خوشحال شدیم که تمام نذر ها را بر آورده کردیم نظر امام رضا کردیم ودوبار به پابوس امام  هشتم رفت اما ناگهان در عرض سه ما بیماری پیشرفت کرد وبا،درد فراوان مهربانوی من امیدم سنگ صبورم پر کشید ومارو تنها گذاشت ناله های شبانه مادر داغدیده ام دلم،رو کباب می کنه نمی دونم بتونم طاقت بیارم یا نه  نفس کشیدن،در دنیای بدون عزیزانم برام خیلی سخته شما بگید من با دلسوخته مادر و خودم چه کنم چکار کنم طاقت بیارم اگه تجربیات مشابه داشتید لطفا راهنمایی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط خدا بهتون صبر بده .داغ جگر گوشه های ادم سخته 

ولی ناچاریم زندگی کنیم 

محکومیم به زندگی 

خیلی ها از بینمون رفتن 

مگه ماهم رفتیم .ولی بدون غصه داره خیلیم داره 

ولی اونا جاشون از منو و شما خیلی بهتره 

و یه روز ماهممون میریم پیش هم

من مامان شدم🥲

براتون ارزوی صبر میکنم دوست عزیزم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

خدا نصیب دشمن ادمم نکنه این بلاهارو

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

خدا به شما و مادرتون صبر زینب گونه بده

فقط با گذر زمان حالتون یه کم بهترمیشه

ان شالله هیشکی داغ جوون نبینه

اینایی هم که داغ دیدن خدا بهشون صبر بده😔

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین  

خدا به دلتون صبر بده

به مرور به این غم عادت میکنید ولی هیچوقت کمرنگ نمیشه! دقیقا وسط خنده ها، خاطراتشون هجوم میاره به ذهن آدم😭

اینجا یک تاپیک خیلی به من کمک کرد که آرومتر شم و با این دوری کمی کنار بیام

تاپیک دوست عزیز @سپاس1  ‍ 

دو سال پیش شوهرم فوت کرد با چهارتا بچه قدو نیم قد تنها شدم اخری رو بعد چهلم شوهرم بدنیا اوردم😭😭😭

الهی عزیزم.

روح همسر عزیزت شاد باشه ان شالله.

خدا بهتون صبر بده

یه قدرتی هم بهتون بده تا بتونید به بچه هاتون برسید

خداجونم بعد۵سال انتظار بهم پسر دادی اما تو۱۷هفته ازم گرفتیش  خدا الان یه سال از سقطم گذشته  خداجون دیگه طاقت این همه راه رفتن و ندارم خودت بدون دغدغه معجزت و شامل حالمون کن.ربِّ لاتَذِرنی فَرداَ وَ اَنتَ خَیرُ الوارِثین