2777
2789
عنوان

مادرشوهر

499 بازدید | 33 پست

پدر من الان دو ماه فوت شدن من تمام پروفایلهام عکس مشکی بود امروز مادرشوهر زنگ زده عکسهاتو عوض کن دیگه خوب نیست این همه وقت منم گفتم چشم و عوض کردم حالا عروسهای نی نی سایتی بودن به نظرتون چی میگفتن؟!

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به تو ربطی نداره خدا ازت نگذره انشاالله به خاک سیاه بشینی انشالله تو هم بمیری تا من عکس عروسی بزارم 

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 
چیزی نمیگفتن عزیزم چون حرف بدی نزده  در مورد حرف بد واکنش نشون داده میشه

نه دیگه الان دوتا پست پایین تر رو بخون شروع شد😁

نه دیگه الان دوتا پست پایین تر رو بخون شروع شد😁

ببین اینا پشت سر میگن اینجا خودشونو خالی میکنن وگرنه جلوشون نمیگن چون می نرسن طلاقشون ندن

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

وقتی مودبانه و با احترام حرفشو میگه چرا ادم بحرف نکنه خوب کردی گوش کردی

من بابام مرده بود مادر شوهرم زنگ زد بعد وسط حرفاش گفت مرد که مرد راحت شد 😯اینم یه نوع دلداری الا یهو یادم افتاد🙄

ببین اینا پشت سر میگن اینجا خودشونو خالی میکنن وگرنه جلوشون نمیگن چون می نرسن طلاقشون ندن واقعا خود ...

من فکر کردم مادرخودم داره میگه بهم حق هم داره من اگر ناراحت باشم تو زندگیم اثر می‌ذاره 

عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه روحش قرین آرامش باشه ولی مادر شوهرت واسه دل خودت گفته. انقدر بدبین نباشید... پروفایل مشکی واسه پدرت کاری نمیکنه فقط آرامش خودت و اطرافیانت رو به هم‌میزنه به جاش خیرات بده واسه پدرت قران بخون که ارامش بگیره... 

تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین روز زندگی منه... اتفاقی که منتظرشم میوفته و به آرزوم‌میرسم... خدایا شکرت 🙏🏻❤
وقتی مودبانه و با احترام حرفشو میگه چرا ادم بحرف نکنه خوب کردی گوش کردی من بابام مرده بود مادر شوهر ...

بعضی ها نمیدونن چطوری بگن این بنده خدا کلی معذرت خواهی کرد گفت ببخشید که اینو میگم منم اتفاقا خوشحال شدم به فکرم هست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز