2777
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 33 پست
من فکر کردم مادرخودم داره میگه بهم حق هم داره من اگر ناراحت باشم تو زندگیم اثر می‌ذاره 

ببین عزیزم این چیزی نیست حرف بدی هم نزده ولی اگه بهت فحش میداد قطعا ناراحت میشدی 

خدا رو شکر فامیل شوهر خود منم اینطور نیستن 

ولی میام اینجا رو میخونم خیلی ناراحت میشم خیلی واقعا بعضی ها بد حرف میزنن فحش مسیدن بی احترامی میکنن دخالت های بی جا میکنن

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خدا پدرتو رحمت کنه روحش قرین آرامش باشه ولی مادر شوهرت واسه دلت خودت گفته. انقدر بدبین نباشید. ...

من نگفتم ایشون کار بدی کرده گفتم لطف کرده گفته ولی اگر نی نی سایتی ها بودن تا یک دعوا و قهر قهرکشی درست نمیکردن دست برنمیداشتن

کاربری دوم بلفی ۱۴ هستم در زمانی که اون کاربریم تعلیق میشه

به تو ربطی نداره خدا ازت نگذره انشاالله به خاک سیاه بشینی انشالله تو هم بمیری تا من عکس عروسی بزارم& ...

😂😂😂😂

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ببین عزیزم این چیزی نیست حرف بدی هم نزده ولی اگه بهت فحش میداد قطعا ناراحت میشدی  خدا رو شکر ف ...

ما که رفتار همه رو نمی‌دونیم در مقابل هم اینجا همه عروسهای مظلومن و ساکت پس اینایی که تو جامعه میبینیم کی هستن ؟!

بعضی ها نمیدونن چطوری بگن این بنده خدا کلی معذرت خواهی کرد گفت ببخشید که اینو میگم منم اتفاقا خوشحال ...

خدا خیرش بده که اینقدر فهمیدست

مادر شوهر من شعور نداره هرچی از دهنش بیاد بیرون میگه تازه این حرف خوبش بود من عادت کردم به اراجیفش😶

عزیزم قدیمیها رسمشون بود بعد چهلم میرفتن لباس سیاه عزادارو خودشون در میاوردن یا مثلا ازشون میخواستن دست به سر و روشون بزنن چون مال شما طبق روز بوده خواسته پروفایلتو از عزا در بیاره.خدا بیامرزتشون 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
خدا خیرش بده که اینقدر فهمیدست  مادر شوهر من شعور نداره هرچی از دهنش بیاد بیرون میگه تازه این ...

منم احترامش رو دارم همیشه 

اما همه آدمها این مسایل رو متوجه نمیشن 

کلا جبهه گیری دو طرف تو رابطه عروس و مادرشوهری زیاده

عزیزم قدیمیها رسمشون بود بعد چهلم میرفتن لباس سیاه عزادارو خودشون در میاوردن یا مثلا ازشون میخواستن ...

برام لباس هم آورد چهلم پدرم حتی برای پسرم که چهارساله اش هست هم زحمت کشیده بود