2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیلی مخ نمیخواد باشی داداش من دیپلمشو به زور گرفت الان داره تو جهاد دانشگاهی برنامه نویسی یاد میگیره بازارشم خوبه الان دیگه همه چییییی اینترنتی شده 

چیزی که دوست داری رو پیدا کن و اجازه بده تو رو بکُشه.

برا من خیلی سخت بود یاد نگرفتم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

برنامه نویسی بازار کار خوبی بین بقیه رشته‌ها داره در حال حاضر اما علاقه و حوصله خاصی می‌خواد که ممکنه برای همه جذاب نباشه، اگه به حوزه کار کامپیوتر علاقه دارین الان دیجیتال مارکتینگ هم برای خانوما بازار کار خوبی داره و نوع کارش متنوع‌تره 

برنامه نویسی بازار کار خوبی بین بقیه رشته‌ها داره در حال حاضر اما علاقه و حوصله خاصی می‌خواد که ممکن ...

سلام وقت بخیر

ببخشید میشه در مورد دیجیتال مارکتینگ بیشتر توضیح بدید و اینکه اطلاع دارید از کجا میتونم اموزش ببینم؟

سلام وقت بخیر ببخشید میشه در مورد دیجیتال مارکتینگ بیشتر توضیح بدید و اینکه اطلاع دارید از کجا میتو ...

سلام، بله حتما، دیجیتال مارکتینگ خودش چند شاخه‌ داره مثلا تولید محتوا، سئو، یا کارایی که با ابزارهای گوگل برای تبلیغات انجام میشه مثلا یه چیزی هست بهش میگن ادز اگه سرچ کنید می‌تونید دربارش بخونید، یا این که می‌تونید هماهنگ کننده و مدیریت کننده افرادی باشید که دارن این کارارو انجام میدن که البته این یه مقدار سابقه کاری می‌خواد، یا در  حالت دیگه بعضیا ادمین پیجای فعال اینستاگرامی میشن و پست و استوری‌ها رو میذارن و جواب کامنت و دایرکت میدن و با الگوریتمای اینستاگرام آشنا میشن و از اینجا شروع می‌کنن. برای آموزش اولیه و این که بتونید ببینید علاقه دارین یا نه اولش مقاله بخونید که رایگانه شاید تو سایتی مثل ویرگول مقالات به دردتون بخوره یا اگه کم هزینه دوست داشتید با اصولش آشنا بشید سایتی مثل فرادرس آموزش‌هایی داره تو این دسته‌بندی که با اصولش آشنا میشید اگه تخفیفاش فعال باشه قیمتا معمولا به صرفه‌تره سعی کنید تو تخفیف بخرید، برای حرفه‌ای‌تر دنبال کردن بعضی موسسات هستند دوره‌های آنلاین یا حضوری دارن اگه گوگل سرچ کنید می‌تونید ببینید کدوم به بودجتون می‌خوره یا دیگران پیشنهاد دادن، یه راه دیگه اینه همون مباحث اولیه رو آموزش ببینید و بعد برید کارآموزی، اگه تو سایتایی مثل جابینجا یا جاب‌ویژن بگردین بعضی وقتا کارآموز بی‌تجربه می‌گیرن بعضی شرکتا در این زمینه و آموزش میدن ممکنه دو سه ماه حقوق ندن یا حقوق فقط هزینه رفت و آمد باشه یا یه کم بیشتر ولی عوضش در محیط با کار آشنا میشید و تجربه خوبیه ، فقط اگه خواستید این روش رو انتخاب کنید از شرکتی که میرید مطمئن بشید جای سالمی باشه و ثبت شده باشه.

طولانی هم شد ولی سعی کردم چیزایی که شاید به دردتون بخوره بگم.