2777
2789
عنوان

خانما مذهبی

86 بازدید | 7 پست

من چند سال قبل خواب دیدم امام رضا حاجتم و دادن اون زمان من مشکل و حاجتی نداشتم و اصلا به ائمه فکر نمیکردم 

حالا حاجت فوق العاده بزرگی دارم که زندگی  برام خیلی سخت شده چند ساله اما من جور نمیشه برام که برم مشهد به نظرتون از راه دور آقا حاجتم و میده آخه چند دفعه صداشون زدم نشده

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

بله صددرصد 

صلاح باشه حاجت روا میشید 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

البته که از راه دورم میشه. بودن تون حرم فقط حس و حال معنوی رو زیادتر می کنه. اگر ایشون راضی باشن هر ...

انشالله

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد