2777
2789

سلام قشنگا. 

من پسرم 15ماه است👶🏻 تا حالا پوشک کانفی استفاده میکردم، وای که چقققدر عالیه این پوشک، چسب های کشسان فوق‌العاده‌، کش های ظریف دور پا،از همه مهمتتتر، جذب معرکه اش که شب تا صبح احتیاج به تعویض نداره😭😭😭

و اماااااا خبر بد 🤦🏻‍♀️این عزیز دل دیگه توی بارار ایران گیر نمیاد 😩😩

تا حالا مای بی بی، بارلی و بی بی کینگ استفاده کردم و خوب نبودن.... متاسفانه هیچ بسته پوشکی هم توش مشخص نیست پدشک چه شکلیه که مار رو راحت کنه

ما الان یک هفته است شب ها دو سه بار پوشک عوض میکنم 😭😭 نکنم پس میده تا زیر گلو🤦🏻‍♀️😱پسرم خیلی آب میخوره و جیشش زیاده... 

لطفا🙏🏻خواهشا بیاین بگین چه پوشکی استافاده میکنین و اگه میتونین لطفا ازش برام عکس بگیرین

مولفیکس امتحان کردین؟ 

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من یه بار کانفی گرفتم اصلا راضی نبودم تو کل دو سالی که پسرم پوشک میشد فقط از مولفیکس استفاده میکردم و خیلی هم راضی بودم

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

من از اول از تجربیات بقیه استفاده کردم و مارک خارجی استفاده نکردم که یهو بعدا گیر نیاد و بخام عوض کنم حالا بخاد حساسیت بده یا ...

مولفیکس استفاده میکنم و مشکلی هم نداره!

همدرديم پسرمنم دوساله اس نزديكاي صبح خيسه شلوارش تا سر زانو هرروز بايد پتو بشورم مولفيكس ميبندم و ماي بي بي خوب نيستن ولي پريما يكبار خريدم عالي بود ولي گرونه ٢٠٠تومان شماره ٦

پس بارلی خوب نیس؟من میخواستم برم امروز بارلی بخرم،من مای بی بی و مولفیکس استفاده کردم پسرم سوخت پوستش کباب شد،کانفی شنیدم یه کم عطریه واسه بچه ای ک ب پوشک حساسیت داره بد نیس؟راستی من از دیجی کالا کانفی رو دیدم داشت