2777
2789
عنوان

دوراهی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 33 پست
واسه روانشناسی ببین روحیه ات میخوره چون حسابداری یه کاریه که نیاز نداره ارتباطات اجتماعی چطوره ولی م ...

همه شغلا الان به روابط عمومی قوی نیاز دارند مثلا یک مدیر مالی باید طرز برخورد با ارباب رجوع بدونه زبان باز باشه طرز برخورد با زیر دستاش وکنترل اونا را بلد باشه روانشاسی اعصاب میخواد با مشکلات دیگران وروحیه خراب مردم سر وکارداری بنظرم تو روانشاسی صبرو حوصله حرف اول میزنه

اوکی شکر 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر رشته حسابداری انتخاب کردی همزمان باید نرم افزار وزبانت ارتقا بدی  نوشتن دفاتر برخی دوره ها عملی حسابداری فقط تو اموزشگاه  درس میدند که تو بازار کار کاربردی تر هست ولی واحدهای دانشگاه میگذورنی از نظر کار عملی حسابداری نقص داره مورد قبول بازار نیست

اوکی شکر 
بنظرم تو هررشته تحصیلی علاوه بر بازار کار پارتی درنظر بگیر ویااینکه ایا درخودت میبینی که جز بهترینا ...

خودم جز  شاگردان برتر بهترین طراح شهرمونم. طراحی و نقاشی  میکنم و  از این را کسی درامدم میکنم واقعا هم علاقه.دارم تونستم تو مدت کوتاه راهی رو برک که بقیه شاگردان استاد نتونستن بزن و حسابی خودمو بالا بکشم   تازه پارسال دبیرستانم تموم شد  مشکلم اینه نمیخوام یه خانم دیپلم طراح باشم  میخوام دانشگاه برم 

اما اگه بخوام بخونم واسه کنکور باید یک سال دیگه هم بشینیم که این میشه دو سال از عمرم الکی رفته چون رقابت توی کنکور تجربگی بی حده و شرطی خوبه که دانشگاه خوب بخونی من شرایط خانوادگی اجازه نمیده از شوهرم بیرون برم. یه پیام نور هست یه ازاد   حالا بین رشته های بدون کنکورش موندم 

از بین رشته هاش روانشناسی و حسابداری پسندیدم. حالا نمی دونم انتخابم درسته برک ازاد یا پیام نور.   نمیخوام پول و عمرم الکی هدر بره. میخوام بعدا بتونم کار کنم  حالا با ازاد یا پیام نور؟؟

یکی دیگه هم میگه صد درصد حسابداری  چون آیندش بهتره بانک ادرات حتی فرودگاه نیرو میگرن  و می ...

باید به علایق و استعدادهای خودت نگاه کنی، برای حسابداری باید ریاضیت خوب باشه و البته به ریاضی علاقه داشته باشی،برای روانشناسی باید حفظیاتت قوی باشه،این دوتا کاملا با هم متفاوتن،شما تو روانشناسی با آدمها سرو کار خواهی داشت اما برای حسابداری لزوما اینطوری نیست،چون تجربی هستی تو روانشناسی نسبت به بچه های انسانی راحتتری،چون درسهایی مثل نوروپسیکولوژی یا فیزیولوژی رو بهتر میفهمی(به خاطر زیست دبیرستان) ،تو حسابداری هم از بچه های انسانی راحتتری ولی خوب کارت نسبت به بچه های ریاضی فکر کنم سختتر باشه،در کل این مورد چیزی نیست که کسی بهت بگه،باید ببینی استعداد و علاقت در زمینه ی درس و در آینده در کار کردن چیه؟اگه بیشتر دوست داری با آدمها تعامل داشته باشی،اگه حفظیات رو باهاش راحتتری، اگه فن بیان خوبی داری روانشناسی برات بهتره،اما اگه از حل کردن مسائل ریاضی لذت بیشتری میبری،شغلهای مرتبط با حسابداری رو بیشتر میپسندی و با روحیاتت جور در میاد برو حسابداری

خودم جز  شاگردان برتر بهترین طراح شهرمونم. طراحی و نقاشی  میکنم و  از این را کس ...

من شرایط تو پست های قبلی توضیح دادم اگه ریاضیت درحد متوسط رو به پایینه پارتی هم نداری  رشته حسابداری فایده نداره یا هررشته دیگه ای نتونی توش تاپ باشی  اگه برای مدرک ودانشگاه پرستیژ اجتماعی میخوای مدرک بگیری یه حرف دیگه هست چون الان بازار کار تو ایران جوریه همه یک لیسانس دارند بنابراین یا باید تاپ باشی یا پارتی گردن کلفت داشته باشی

اوکی شکر 
باید به علایق و استعدادهای خودت نگاه کنی، برای حسابداری باید ریاضیت خوب باشه و البته به ریاضی علاقه ...

البته برای حسابداری هم به شکل دیگه باید روابط عمومیت خوب باشه،اگه قرار باشه کارمند بانک بشی یا مثلا مدیر مالی باشی یا حسابرس باشی و با شرکتهای مختلف و مدیران و حسابداراشون تعامل کنی و حتی در آینده خودت به عنوان مدیر فنی یا مدیر عامل با شرکتها قرارداد ببندی و تو مجمع ها شرکت کنی خوب باید فن بیان و روابط عمومی خوبی داشته باشی

همه شغلا الان به روابط عمومی قوی نیاز دارند مثلا یک مدیر مالی باید طرز برخورد با ارباب رجوع بدونه زب ...

صبر و حوصله خوبه و سر کار داشت و حل مشکلات ذهنی مردم باعث خوشحالیم میشه  با اینکه 19سالمه و مدرک ندارم خیلی از دوستام ازم مشاوره  میگیرن چه تو زمینه ازدواج  ناامیدی به زنندگی و غیره  همشون بهم میگن جوری با آدم حرف میزنی و همدردی میکنی حالمون خوب میشه و خیلی منو به روانشناسی  تشویق میکنن.  خودمم احساس میکنم روانشناسی با روحیم با زندگیم سازگار تره. اما میتونم با پیام نور یا آزاد برم ؟ آیا ارزش داره 

هیچ چیز بدتر از این نیست وقتی به یه برهه از زندگیت برسی و ببینی راه رو کج رفتی  من نمیخوام اون آدم باشم

صبر و حوصله خوبه و سر کار داشت و حل مشکلات ذهنی مردم باعث خوشحالیم میشه  با اینکه 19سالمه و مدر ...

درمورد حسابداری بهت گفتم استعداد ریاضی باید داشته باشی واینکه تو کارات زیرک باشی وسیاست رفتاری داشته باشی وزبون باز ومردم نگه دار باشی که تاپ رشته حسابداری باشی  

درمورد رشته روانشاسی تحقیق کن چطوری تاپ رشته بشی اصلا درتوانت هست اگه پارتی گردن کلفت داری که بحثش جداست تو بازار کار اینقدر رقابت زیاده نمیتونی درحد متوسط ظاهر بشی وانتظار کسب درامد انچنانی داشته باشی

اوکی شکر 
صبر و حوصله خوبه و سر کار داشت و حل مشکلات ذهنی مردم باعث خوشحالیم میشه  با اینکه 19سالمه و مدر ...

تو روانشناسی کارگاه هایی که شرکت میکنی خیلی مهمن، شما تو دانشگاه بیشتر با نظریات و تئوریها آشنا میشی به جز چندتا درس که واحدهای عملی دارن که اونها هم طوری نیستن که شما باهاش بتونی مریض ببینی، درستو که خوندی باید ببینی چه رویکردی رو باهاش راحتتری و با توجه به همون کارگاههای اساتیدی که میدونی کارشون خوبه و واقعا چیزی بهت اضافه میکنن رو شرکت کنی تا بتونی مریض ببینی،اگه بخوای تو کلینیک کار کنی حتما باید ارشدتم بگیری،چون باید دو تا مدرک روانشناسی داشته باشی، اول که میخوای بری سر کار باید بتونی رئیس کلینیکو مجاب کنی که براش کار کنی و باهاش قرارداد میبندی،اول خودت باید مریض ببری،از این نظر باید روابط عمومیت خوب باشه و بتونی برای خودت مراجع پیدا کنی،کم کم از طرف خود کلینیک هم برات مراجع میفرستن،البته این به شرطیه که کارت خوب باشه و اول بتونی خودتو نشون بدی،البته برای کلینیک زدن،مطب زدن و اینها شرایط باز فرق میکنه، تو مراکز بهزیستی و توانبخشی و جاهای دیگه ای هم میتونید کار کنید،این که برای ارشد چه رشته ای رو انتخاب کنید هم باز فرق میکنه مثلا اگه برید بالینی واحدای عملیش بیشتر از مشاوره هست و کارورزی زیاد باید برید،اینا رو دیگه تو محیط دانشگاه خودتون کاملا متوجه میشید

هرکدوم بیشتر علاقه داری، و اینم بدون با لیسانس یا فوق لیسانس روانشناسی نمیتونی مطب بزنیا، یه امتحان ...

بخوام یا خودم منطقی باشم روانشناسی علاقمه. اما حسابداری تنوع کار و آینده بهتره

تو روانشناسی کارگاه هایی که شرکت میکنی خیلی مهمن، شما تو دانشگاه بیشتر با نظریات و تئوریها آشنا میشی ...

مرسی از راهنمایی کاملتون دیدمو عوض کردید  خیلی ممنونم 

درمورد حسابداری بهت گفتم استعداد ریاضی باید داشته باشی واینکه تو کارات زیرک باشی وسیاست رفتاری داشته ...

بله حرفتونو قبول دارم هر رشته ای خبره خودشو میخواد در غیر این صورت هم وقت هم سرمایه باختی