2777
2789
عنوان

دوراهی

146 بازدید | 33 پست

سه ماهه دارم ریاضی پایه میخونم  تا سطح ریاضیم بالاتر بره رشتم تجربی بود تو دبیرستان  

می خوام برم حسابداری  چند روز آینده قراره برم ثبت نام اما هنوز دو دلم   هیچ کس نیست راهنماییم کنه  

رشته حسابداری ازاد بهتره یا پیام نور 

تفاوت شهریه چقدره مگه ؟  کیا حسابداری خوندن ؟راضیم؟

مسلما آزاد بهتره اما در کل حسابداری میخوای بخونی برو بیرون تو آموزشگاه آموزش ببین چ کاریه بری دانشگاه از صفر تا صدش رو آموزشگاه ها آموزش میدن... برو یه رشته دیگه بخون

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

صد در صد روانشناسی

یکی دیگه هم میگه صد درصد حسابداری  چون آیندش بهتره بانک ادرات حتی فرودگاه نیرو میگرن  و میشه حتی با چند سال سابقه ثبت نام مدارس دبستان و راهنمایی بشی

یکی دیگه هم میگه صد درصد حسابداری  چون آیندش بهتره بانک ادرات حتی فرودگاه نیرو میگرن  و می ...

روانشناسی هم میتونی دفتر بزنی تو مدارس کار کنی مهد کودک و پیش دبستانی خودت بزنی... می‌تونی تو بهزیستی و خیلی جاهای دیگه بری سرکار... بعدشم بانک و اینا ک فقط حسابداری نمیگیرن.. آمار میگن مدیریت میگیرن برنامه نویس میگیرن..و اینکه واااقعا باید ریاضیات عالی باشه من خودم رشتم تجربی بود اومدم دارم آمار میخونم بخاطر همین بازار کار واااقعا برام سخته این همه ریاضی

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

به نظرم دوره توی مجتمع فنی از دانشگاه بهتره 

دیگه درس عمومی و هزینه برای معارف اسلامیو درسهای بیخودیو مزخرف نمیدی و فقط به تخصص فوکوس میکنی

مدرکشونم معتبره حتی خودشون میگن میتونی ترجمه کنی برا مهاجرتم قابل قبوله

باز خودت تحقیق کن اینا شنیده های منه

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
بین روانشناسی  حسابداری. کدوم ؟

حسابداری ازاد...شهریه اش رو زنگ بزن دانشگاه محل سکونتت بهت میگن..اما اگه واقعا رشته ات تجربیه..میتونی رشته های پیراپزشکی ازاد رو بیاری...چون تمام رشته ها پارتی میخواد..غیر رشته های پیراپزشکی

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنید❤کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

من خودم حسابداری پیامور نور خوندم ولی تو بازار کار دانشگاه ازاد بیشتر قبول دارند این رشته سر وکارش با بازاره اگر سرزبون خوبی نداره ریاضیت تعریفی نداره درحد متوسط به پایینه نمیتونی درحد بهترینا رشتت باشی اصلا فراموش کن

اوکی شکر 

ببین اگه پدرت شرکتی کارخونه ای داره میری حسابدارش میشی برو وگرنه برو دنبال علاقت 

از طرفی شهریه دانشگاه آزاد خیلی بیشتر از پیام نوره و رپ وقتی درست تموم شه فرقی با هم ندارن روانشناسی هم اگه علاقه داری برو

من بودم میرفتم تربیت بدنی که همش ورزشه و رشته ی شادیه 

یا طراحی دوخت حداقل یه هنری یاد بگیرم 

یا فرش بافی نمیدونم رشته های کاربردی خودم مدیریت بازرگانی خوندم اصلا به دردم نخورد 

حساب کل و کوفت و فلان و فلان هیچ جا به کارم نیومد

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
بین روانشناسی  حسابداری. کدوم ؟

حسابداری خوبه 

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

هرکدوم بیشتر علاقه داری، و اینم بدون با لیسانس یا فوق لیسانس روانشناسی نمیتونی مطب بزنیا، یه امتحان داره باید اونو بدی قبول بشی بعدش میتونی دفتر مشاوره بزنی

مثل آزمون وکالت برای بچه های حقوق، 

حسابداری هم رشته ایه که خیلییییییی اشباع شده، فقط درصورتی که خیلی حرفه ای باشی و رزومه ی خوب داشته باشی برات خوبه، 

به خاطر همین میگم هرکدومو که بیشتر علاقه داری انتخاب کن

واسه روانشناسی ببین روحیه ات میخوره چون حسابداری یه کاریه که نیاز نداره ارتباطات اجتماعی چطوره ولی مثلا روانشناسی باید تواناییت برای ارتباط با دیگران قوی باشه 

خیلی دو تا رشته ی متفاوتی داری مقایسه میکنی خودت ببین ب چی علاقه داری 

بنظرم تو هررشته تحصیلی علاوه بر بازار کار پارتی درنظر بگیر ویااینکه ایا درخودت میبینی که جز بهترینا تو رشتت باشی که بتونی مستقل کار بکنی  اگر غیر اینه سعی کن بری سمت یک رشته استعداد خاص داری وبا یاد گرفتن دوره های ارایشگری ویا خیاطی مهارت بالا ببری که کار برای خودت ایجاد کنی

اوکی شکر