یه واسطه زنگ زد خونمون واسه پسر یکی فامیلاشون 1 هفته پیش و رشتم و اسمم و تاریخ تولدم دقیق پرسید.بعد 9 سال تفاوت سنی داریم با یارو ولی موقعیت خوبی داره.حالا دیگه خبری نشد از واسطه.یعنی منتظره ما زنگ بزنیم بگیم بیاین یا خودش باید زنگ بزنه؟؟؟؟بعد بده بنظرتون که به واسطه مامانم بگه عکس پسرو بفرسته واسمون یا نگیم؟؟؟؟
روی صحبتیم با شمایی هست ڪه دارین روزهای سختیو تجربه میکنیدزندگی همیشه جای قشنگی نیست زندگی ی وقتایی خیلی بی رحمه و پر از آدماهای ناجور اونقدر بی رحم که باهر قدرتی هم که داشته باشی به زمین میزنتت ولی باید این باور رو داشته باشی که هردفعه زمین میخوری بتونی بلند شی مهم اینه قوی باشی و یک درس خوب بگیریم از اون و بلند شیم و باید بدونیم که روزهای بد و آدم های بد نیومدن که بمونن اومدن که درس بدن و تجربه شن ✌🏻❤❤❤🌹
اخه طرف خودش از طریق اسم و فامیلم تو اینستا پیدام کرده بود و درخواست داد.منم گفتم فعلا قبول نکنم بهت ...
خوب باید قبول میکردی وقتی میدونستی اونه الان عکس هم رو دیده بودن لازم نبود بگی بفرستن براتون .اره منم فکز کنم ناراحت شده دیگه پیگیری نکرده
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕