یه واسطه زنگ زد خونمون واسه پسر یکی فامیلاشون 1 هفته پیش و رشتم و اسمم و تاریخ تولدم دقیق پرسید.بعد 9 سال تفاوت سنی داریم با یارو ولی موقعیت خوبی داره.حالا دیگه خبری نشد از واسطه.یعنی منتظره ما زنگ بزنیم بگیم بیاین یا خودش باید زنگ بزنه؟؟؟؟بعد بده بنظرتون که به واسطه مامانم بگه عکس پسرو بفرسته واسمون یا نگیم؟؟؟؟
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
مامانم گفت حالا با دخترم صحبت کنم ببینم چی میگه.همین
یه هفته گذشته خبری نشده ول کنید خودش باید پیگیر میشد.واسطه اشناست؟
از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری! بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕
مادرتون زنگ بزنه به همون شخص بگه لطفا عکس اون طرف برا ما بفرستید همین بعد اگه خوشت اومد قبول کن اگه که نه اصلا نذار موقعیتش برات ارجع تر از اخلاق ومعیارها شخصیت باشه دوست عزیزلطفا لطفا با دقت زیاد ازدواج کن بحث یه عمر هست نذار نظر دیگران هم حتی در منفی یا مثبت شدن جوابت اثر داشته باشه
مامانت بره همینطوری سرصحبت رو باز کنه بگه دیگه خبری نشد من با فلانی هم صحبت کردم ولی نگه جوابتون مثبت بوده برای اشنایی چون احتمال زیاد پریده بعد یه هفته ببینه اصلا یادش بوده یا ن اگه یادش رفته باشه خودش میگه من فراموش کردم
مادرتون زنگ بزنه به همون شخص بگه لطفا عکس اون طرف برا ما بفرستید همین بعد اگه خوشت اومد قبول کن اگه ...
اخه طرف خودش از طریق اسم و فامیلم تو اینستا پیدام کرده بود و درخواست داد.منم گفتم فعلا قبول نکنم بهتره و قبول نکردم ولی بعد 3 روز پسره درخواستش برداشت.میگم ساید به این دلیل ناراحت شدن
مامانت بره همینطوری سرصحبت رو باز کنه بگه دیگه خبری نشد من با فلانی هم صحبت کردم ولی نگه جوابتون مثب ...
اخه طرف خودش از طریق اسم و فامیلم تو اینستا پیدام کرده بود و درخواست داد.منم گفتم فعلا قبول نکنم بهتره و قبول نکردم ولی بعد 3 روز پسره درخواستش برداشت.میگم ساید به این دلیل ناراحت شدن
اخه طرف خودش از طریق اسم و فامیلم تو اینستا پیدام کرده بود و درخواست داد.منم گفتم فعلا قبول نکنم بهت ...
اصلا ناراحتی نداره مگه ببخشید باید هرکیی درخواست داد یا حالا هرچی باید سریع عکس العمل نشون بدیم اصلا فکرتو نبر تو این موضوع فقط وفقط تو این داستان خجالت همه ی اما و اگرهاتو بذار کنار لطفا ازدواج واقعا پیچیدس نمیخوام بترسونمت فقط نصیحت دوستانبحث یه عمر زندگی هست