یک هفته از نزدیکی محافظت نشده ام میگذره امروز رفتم دسشویی لکه بینی داشتم به نظرتون میتونه لکه لانه گزینی باشه یا زوده برای لانه گزینی؟خیلی ببخشید اصلا لباس زیرم کثیف نشده بود ولی وقتی داشتم با دستمال خودمو پاک میکردم دستمال یه ذره لکه شد.و یه ترشح ژله کشداری هم روی دستمال بود که اونم یکم قهوه ای بود تقریبا
چون تاریخ دقیق موعدتو نمیدونی شاید باشه، اما اگ فقط تنها رابطه محافظت شدت همون هفته ی پیش بوده و فرض ...
چوک قرص دوفاستون مصرف کردم از اون شک میکنم کا نگه حین مصرف قرص تخمک گذاری کرده باشم .بعد قطع قرص باید ۳ تا ۱۰ روز پری شم الان ۵ روز گذشته نشدم یعنی تا ۵ روز دیگه باید پری بشم اگه نشم بی بی میزنم
علائم لقاح یا لانه گزینی حالت خواب الودگی و خستگی- ترشحات قهوه ای رنگ و صورتی کم رنگ- بعد از 15 الی 20 روز حساس شدن سینه ها -نفرت از بوی غذا و یا حتی عاشق بوی غذا بودن- علاقه به تشریجات ...اینا همش مربوط به علائم اولیه بارداری هستش.
علائم لقاح یا لانه گزینی حالت خواب الودگی و خستگی- ترشحات قهوه ای رنگ و صورتی کم رنگ- بعد از 15 الی ...
من خستگی شدید دارم نمیدونم دیگه دلیلش لانه گزینیه یا چی.ترشحات قهوه ای هم دارم ولی فقط وقتی خودمو پاک میکنم اونم خیلی کم.لباس زیرم کثیف نمیشه.ولی از بوی غذا بدم نمیاد یعنی ویار اینا ندارم تو بارداری قبلیمم نداشتم