2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی یاچی؟

388 بازدید | 29 پست

یک هفته از نزدیکی محافظت نشده ام میگذره امروز رفتم دسشویی لکه بینی داشتم به نظرتون میتونه لکه لانه گزینی باشه یا زوده برای لانه گزینی؟خیلی ببخشید اصلا لباس زیرم کثیف نشده بود ولی وقتی داشتم با دستمال خودمو پاک میکردم دستمال یه ذره لکه شد‌.و یه ترشح ژله کشداری هم روی دستمال بود که اونم یکم قهوه ای بود تقریبا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍😍وااای ابجی خدا خوشحالت کنه چقد خوشحال شدم خدا کنه برا لانه گزینی باشه

انشالله که زودی خبرای خوب بدی 

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
لانه گزینی روز موعد  پری اتفاق میفته

یعنی مال من لانه گزینی نیست؟موعدمو نمیدونم فقط میدونم که یه هفته پیش نزدیکی داشتم.قرص دوفاستون هم مصرف میکردم که ۵ روزه قطع کردم میگن دوفاستون ۳ نا ۱۰ روز موجب پریود میشه یعنی تا ۵ روز دیگه باید پری بشم 

ممنون عزیزم برام دعا کن نخوره تو ذوقم و واقعا باردار باشم.لک لانه گزینی چند روز طول میکشه؟

ببین زیادم ذوق نکن که به قول خودت بخوره تو ذوقت 

این احتمال هست که برای لانه گزینی باشه این احتمال هست که لک قبل پریود باشه 

احتمال هرچیزی هست ولی لانه گزینی هم هست سعی کن اگه میتونی خیلی نه به خودت امید بدی نه نا امید باشی تا روز موعدت 

من کلا لک لانه گزینی نداشتم ولی دوستم داشت 2 روز بود خیلی کم هر وقت میرفت دستشویی رو دستمال میدید

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش   برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستین ؟
یعنی مال من لانه گزینی نیست؟موعدمو نمیدونم فقط میدونم که یه هفته پیش نزدیکی داشتم.قرص دوفاستون هم مص ...

عزیزم من فقط میدونم ک هر روز که تخمک ریزیت باشه شما 14روز بعدش پریود میشی،و اگ پری نیومد حتما مامان شدی، لانه گزینی دقیقا موعد پریود یا یه روز قبل یا یه روز بعد اتفاق میفته، 

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
ببین زیادم ذوق نکن که به قول خودت بخوره تو ذوقت  این احتمال هست که برای لانه گزینی باشه این اح ...

نه من اصلا اقدام نکردم نزدیکی داشتم محافظت نشده ولی مایع منی رو تخلیه کردم میخواستم بعد پریودم اقدام کنیم ولی اگه باردار باشم که خیلی عالی اگه نباشم بعد پریودن اقدام میکنم

یعنی مال من لانه گزینی نیست؟موعدمو نمیدونم فقط میدونم که یه هفته پیش نزدیکی داشتم.قرص دوفاستون هم مص ...

چون تاریخ دقیق موعدتو نمیدونی شاید باشه، اما اگ فقط تنها رابطه محافظت شدت همون هفته ی پیش بوده و فرضا تخمک ریزیتم همون هفته ،1 هفته دیگ جا داری برای لک لانه گزینی، مگر اینک تخمک ریزیت زودتر بوده و ندونی

در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...