tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 عنوان باردارم 104 بازدید | 20 پست مخام سراین بچه ام شیر خودمو بش بدم چکاکنم شیرم زیاد بشه تو بارداریم راهکاری هس ؟؟سر بچه اولم شیر خشک بش دادم شبر خودم سیرش نمیکرد برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘 1399/04/29 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
opeeta عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 14736 مگه راهی داره؟ منم لایک کن من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 مگه راهی داره؟ منم لایک کن من نمدونم دارم میپرسم سر بچه اولم خودمم لیدی میل مخوردم تاشیرم زیاد شع ولی همون قیمت شیرخشک بچم بود فرقینمیکرد برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
opeeta عضویت: 1398/03/30 تعداد پست: 14736 من نمدونم دارم میپرسم سر بچه اولم خودمم لیدی میل مخوردم تاشیرم زیاد شع ولی همون قیمت شیرخشک بچم بود ... اابته می ارزه ک همون پول بدی و بچه شیر بخوره نه سیز خشک. ولی اکه بشه🤔تحربه ندارم. اکه دوستان میدونن، بگن مام یادبکیریم.😁 من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 من نمدونم دارم میپرسم سر بچه اولم خودمم لیدی میل مخوردم تاشیرم زیاد شع ولی همون قیمت شیرخشک بچم بود ... من قطره شیر افزا میخوردم انقددددر شیرم زیاد بود که شب میخوابیدم کل لباسم خیس میشد.البته بعد از زایمان نه تو باداری میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
simgol عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 757 من دیروز تو ی تایپیکی خوندم این مطلب و در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 من قطره شیر افزا میخوردم انقددددر شیرم زیاد بود که شب میخوابیدم کل لباسم خیس میشد.البته بعد از زایما ... ازکجا بگیرم ازلیدی میل بهتره یانه؟؟قیمتش چنده برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
simgol عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 757 من دیروز تو ی تایپیکی خوندم این مطلب و مواردی ک گفته بخورید از روز اول بعد زایمان منظورشه در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 من دیروز تو ی تایپیکی خوندم این مطلب و بعد زایمان بخورم یعنی؟؟ برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
simgol عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 757 بعد زایمان بخورم یعنی؟؟ اره در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 اره بعد روزی یه لیوان بخورم یا بیشتر برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 ازکجا بگیرم ازلیدی میل بهتره یانه؟؟قیمتش چنده از داروخانه مبخریدم خیلی ارزونه گیاهیه لیدی میل مصرف نکردم نمیدونم چطوریه. ولی فوران میکرد🤣🤣🤣 میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
simgol عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 757 بعد روزی یه لیوان بخورم یا بیشتر طوری دم کن ک 1 لیوان دم کرده بهت بده، بعد تقسیمش کن به سه قسمت و صب و ظهر و شب بخ. ر در زندگی از تصور مصیبت های بیشماری رنج بردم که هرگز اتفاق نیفتادند...
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 از داروخانه مبخریدم خیلی ارزونه گیاهیه لیدی میل مصرف نکردم نمیدونم چطوریه. ولی فوران میکرد🤣🤣🤣&nbs ... اوکی لیدی میل مثله شیر خشکه ولی طعم دارش اولا میخوردم ولی دیگحالم بد میشد برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘