tanhaaaaaaam مدیر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 عنوان باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست مخام سراین بچه ام شیر خودمو بش بدم چکاکنم شیرم زیاد بشه تو بارداریم راهکاری هس ؟؟سر بچه اولم شیر خشک بش دادم شبر خودم سیرش نمیکرد برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘 1399/04/29 | 10:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 اوکی لیدی میل مثله شیر خشکه ولی طعم دارش اولا میخوردم ولی دیگحالم بد میشد نه این یه قطره کوچیک بود دونه ای ۵هزار باید بعد از غذا ده قطره میریختی تو آب میخوردی. گیاهیه طعم رازیانه میده میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 نه این یه قطره کوچیک بود دونه ای ۵هزار باید بعد از غذا ده قطره میریختی تو آب میخوردی. گیاهیه طعم راز ... ممنون برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
mami_samiii عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 2362 ممنون ببخشید شما برا غربالگری سونوگرافی و آزمایشگاه کجا رفتین؟ من خیلی سردر گمم نمیدونم کجا خوبه میشه لطفا یه صلوات برام بفرستین مشکلااااااتم حل بشه؟😘
فافابیوتی عضویت: 1396/03/09 تعداد پست: 1681 سلام عزیزم استارترجان به بچه اولت شیرخشک دادی تپل شد؟؟؟والامن ازاول شیرخودمودادم اولاش تپل بودبعدخیلی لاغرشد.من میگم ژنتیکیه.اماهمه تامیبینن هی میگنن واااای چه لاغره.رو اعصابمن عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 ببخشید شما برا غربالگری سونوگرافی و آزمایشگاه کجا رفتین؟ من خیلی سردر گمم نمیدونم کجا خوبه من هنوز نرفتم فردا مخام نمیدونم شاید برم مطب خصوصی باید ببینم چقد هزینه داره وگرنه میرم بیمارستان برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
tanhaaaaaaam مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3463 سلام عزیزم استارترجان به بچه اولت شیرخشک دادی تپل شد؟؟؟والامن ازاول شیرخودمودادم اولاش تپل بودبعدخیل ... نه ولی خوب بود وزنش بعدشم ب حرف بقیه نکن اصلا چون فقط رو اعصابن باحرفاشون برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘