2777
2789
عنوان

«شعر ٣»

| مشاهده متن کامل بحث + 20220 بازدید | 3056 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اینترنت سرچ کردم شاعرای کودک اکثرا سناشون بالا بود . جالبه نه ؟ البته حتما شروع کارشون جوون بودن!

شعر کودک گفتن پختگی خاص میخاد...خیلی سخته..

به نظر من مخاطبت که کودک باشه باید از دید او به مفهوم شعر  بپردازی. در قد و قواره ی کودک باشه..ریتم داشته باشه شعر.ساده باشه.از زبون کودکانه باشه...هوف خیلی سخته

تعطیل🚫                                                                                 
شعر کودک گفتن پختگی خاص میخاد...خیلی سخته.. به نظر من مخاطبت که کودک باشه باید از دید او به مفهوم ش ...

شعر بزرگسال سخت تره که .

کودکی چیزیه که واسه همه قابل لمسه چون تجربش کردن ولی به نظرم شعر بزرگسال تخیل قوی تر می خواد.

شعر بزرگسال سخت تره که . کودکی چیزیه که واسه همه قابل لمسه چون تجربش کردن ولی به نظرم شعر بزرگسال ت ...

تو شعر بزرگسال دستت بازتره...هرچی بگی میفهمن 

زود میگیرن..ولی واسه شعر کودک هر اصطلاحی نمیشه

بکار برد

تعطیل🚫                                                                                 
اره خوب گفتم که شعر فقط با معر هم قافیه است که البته فولکولوریکه ودر سروده شما جایی نداره 

اونی که مصرع چالش میزاره باید فکری بکنه😁

تعطیل🚫                                                                                 
شعر بزرگسال سخت تره که . کودکی چیزیه که واسه همه قابل لمسه چون تجربش کردن ولی به نظرم شعر بزرگسال ت ...

هر شعری  ( چه بزرگسال و چه کودک)که عناصر خیال، اندیشه و مخصوصا  زبان را در خود داشته باشد سخته چون باید نواوری داشته باشه ونو اوری کار هر کس نیست مطالعه بسیار میخواد تا بتونی جاهای خالی را پیدا کنی 

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045